SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Simon Kjaer için Avrupa devleri kapıda!

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Avrupa’nın marka takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.Milan, PSG, Lyon, Monaco, Liverpool ve Valencia Fenerbahçe'nin savunmadaki en önemli oyuncularının başında gelen Simon Kjaer, Avrupa’nın devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. İtalya’dan Milan, Fransa’dan PSG, Lyon, Monaco, İngiltere’den Liverpool ve İspanya’dan da Valencia gibi önemli takımların yıldız oyuncunun peşinde.

Fenerbahçe'nin savunmadaki en önemli oyuncularının başında gelen Simon Kjaer, Avrupa’nın devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Her ne kadar Fenerbahçe bu sezon beklentilerin altında kalsa da Kjaer, birçok kulübün önümüzdeki sezon için transfer listesinde yer alıyor.

Kanarya ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Kjaer’e, menajeri aracılığıyla birçok teklifin geldiği öğrenildi.

Geleceğiyle ilgili kararı vermek için sezon sonununu beklediği öğrenilen Danimarkalı stoperin ailesinin gitmekten yana olduğu öne sürülürken, yönetimin ise yıldız oyuncu ile devam etmek niyetinde olduğu bildirildi.

Şu anki değeri 12 milyon Euro civarında olan 28 yaşındaki stoperin peşinde İtalya’dan Milan, Fransa’dan PSG, Lyon, Monaco, İngiltere’den Liverpool ve İspanya’dan da Valencia gibi önemli takımların olduğu konuşuluyor.

Türkiye’deki ikinci sezonunu geçiren ve geçen sezonun başında Lille’den alınan Kjaer, özellikle son haftalarda gösterdiği başarılı performansla büyük beğeni kazanıyor.

(Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler