SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Fenerbahçe, Fabiano ve Hasan Ali...'

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, % 100 Futbol programında Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi ve gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'a imza attırması gerektiğini ifade etti.

Ünlü Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe-Karabükspor maçını değerlendiren Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

'FENERBAHÇE'NİN İKİNCİ KALECİ ARAMASINA...'

"Selçuk Şahin, Yalçın Ayhan ve Ahmet Şahin profesyonellik anlamında ayrı yere koyulmalı.Fabiano bir kaç maç sallandı fakat bu maç iyiydi. Fabiano kalede olunca eyvah kalecimiz yok demiyorsun. Fabiano varken Fenerbahçe'nin ikinci kaleci aramasına gerek yok"

[Kardemir Karabükspor 0 - 1 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/kardemir-karabukspor-0-1-fenerbahce-108412-myspor)

'HASAN ALİ İLE SÖZLEŞME YENİLENMELİ'

"Hasan Ali Kaldırım'ın, "Geleceğimle ilgili açıklama yapacağım" demesi düşündürücü. Hasan Ali ile sözleşme yenilenmeli.

'YABANCI KURALIYLA İLGİLİ KARARLAR...'

"Yabancı kontenjanı ile lütfen açıklama yapsınlar. Bir buçuk iki ay sonra transfer dönemi başlayacak, yabancı kuralıyla ilgili kararlar şimdiden alınmalı"

[Hasan Ali Kaldırım'dan Beşiktaş ve Galatasaray cavabı!](https://www.mynet.com/hasan-ali-kaldirimdan-besiktas-ve-galatasaray-cavabi-108418-myspor)

'VİDEO HAKEM UYGULAMASINI...'

"Fransa - İspanya maçı video hakem uygulamasını isteyenlerin ekmeğine yağ sürdü. Orası Fransa, İspanya fakat burası Türkiye, Kadıköy, Arena, Malatya. Doğallığı kaybetmediği sürece güzel bir şey. Video hakem uygulamasından sonra Anadolu'da seyirci kaybı olacaktır. Soyut şeyleri bıraksınlar. Protesto haktır da kulübün en kötü gününde yanında olmalısın"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler