SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kjaer'in bu açıklamasını Aykut Kocaman duymasın

Fenerbahçe'nin müstakbel teknik direktörü Aykut Kocaman, analize, bilimsel çalışmaya önem verir, rakibi oyuncularına ezberletir. Aykut hocanın gelecek sezon büyük bir ihtimalle birlikte çalışacağı Simon Kjaer, teknolojiyle kaybedecek vaktinin olmadığını söyledi.

F.Bahçe milyonlarca euro harcayıp, Samandıra'ya teknoloji üssü kurarken, Danimarka Futbol Federasyonu da sırf rakip analiz için Mounir Akhiat isimli bir antrenör işe aldı.

Danimarkalı savunmacı Kjaer ise futbolu teknolojiyle değil, içgüdüyle oynadığını anlattı. İşte Danimarkalı'nın oyuncunun Kocaman'ın hiç de hoşuna gitmeyecek o sözleri:

HER MAÇA AYNI ŞEKİLDE HAZIRLIK

"Bundan 5 yıl öncesine kadar belki kimi karşı oynadığımı önerserdim. Şimdi Türk ligindeki birçok oyuncunun adını bile bilmiyorum. Lig ya da eleme fark etmez, her maça aynı hazırlanıyorum. Oturup video izlemem. Vaktimi harcamam. Tek bilmem gereken forvetin ya da ofansif orta sahanın sağ mı yoksa sol mu ayağını kullandığı. İçgüdülerimle oynarım. Video seyrederek etkilenme riskine de giremem."

BU SÖZLER VOLKAN DEMİREL'E Mİ?

Simon Kjaer, Danimarka Milli Takımı'nda nasıl bir kaptan olacağını anlatırken, Volkan Demirel'e de göndermede bulundu: "Orijinal olmalıyım. Yapamayacağım bir rolü oynamam. Soyunma odasında asla bağırıp çağırmayacağım. Sahada kendimi evimde hissediyorum. Sahada ilkel olabilirim. Önce nazik şekilde anlatmaya çalışırım. Ancak tekrar olursa annesini bile tanımam." (Akşam)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler