SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de yerli taarruzu! Tam 5 isim...

Pahalı yabancı transferlerinden kaçınan Fenerbahçe yönetimi, Serdar Gürler, Ömer Ali Şahiner, Harun Tekin ve Deniz Türüç için pusuda... Mehmet Ekici ile ise anlaşma tamam.

Önümüzdeki sezon daha güçlü ve kimyası daha iyi bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, pahalı yabancı futbolcu seçeneğini rafa kaldırarak kaliteli yerlilere ve bonservisi elinde olan yabancı futbolculara yönelecek.

Fenerbahçe'nin daha önce anlaşma sağladığı ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Trabzonsporlu Mehmet Ekici dışında 4 futbolcuyla daha ilgilendiği bildirildi.

Bu futbolcuların Gençlerbirliği'nden Serdar Gürler, Atiker Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner, Bursaspor kalecisi Harun Tekin ve Kayserisporlu Deniz Türüç olduğu ifade edildi. Bu futbolculardan da Serdar Gürler'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Diğerlerinin bonservis probleminin halledilmesi gerekiyor.

[Herkes sıraya girdi! Sezon sonu bedava](https://www.mynet.com/galeri/herkes-siraya-girdi-sezon-sonu-bedava-107952-myspor)

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA DA MASADA

Fenerbahçe'nin yerli transferde ilk seçeneği takas olacak. Takas seçeneği gerçekleşirse Fener yönetimi üste biraz para da ilave edebilir. Aatıf, Emenike ve Van der Wiel'in takasta kullanılması düşünülen futbolcular olduğu, Fener'in başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ın da takımda istemediği oyuncuların da takasta kullanılabileceği belirtildi. Satın alma opsiyonlu kiralama da Fener yönetiminin seçenekleri arasında..

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler