SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de kaleye iki aday: Harun ve Hopf

Kiralık Fabiano’yu yeni sezonda düşünmeyen sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği’nin İsveçli file bekçisi Johannes Hopf ile Bursasporlu Harun Tekin’den birini transfer etmeye kararlı.

Sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak olan Volkan Demirel ise yönetimin bu planına destek vererek "Kaleci transfer edilmesini ben de istiyorum, kim iyiyse o oynar" dedi.

Yeni sezon için kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin kalede de operasyon gerçekleştireceği ortaya çıktı. İki sezondur Porto'dan kiralanan Fabiano yeni dönemde düşünülmüyor. Ancak onun yerine Volkan Demirel'i çok zorlayacak bir kaleci transfer edilecek. Hedefte ise iki isim var. Gençlerbirliği'nin İsveçli kalecisi Johannes Hopf ile Bursasporlu Harun Tekin'den biri kadroya katılacak.

Başkent ekibinde zaman zaman mucizevi kurtarışlarıyla dikkat çeken 29 yaşında, 1.95 m. boyundaki Hopf'un sözleşmesi 2018'de sona eriyor. Harun Tekin'in ise Bursaspor'la mukavelesi 2020'de bitiyor. 27 yaşında, 1.87 m. boyundaki Harun, 4-0'lık Kasımpaşa yenilgisi sonrası bir grup Bursasporlu holigan tarafından takım otobüsünde darp edilmişti. Bu arada Volkan Demirel kaleci operasyonu için "Transferi ben de istiyorum. İyi olan oynar" dedi. (Fotomaç)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler