SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de operasyon başlıyor! Yeni sezonda...

Fenerbahçe’de yeni sezon için çalışmalar yavaş yavaş başlıyor. Nisan sonunda gelecek yılın planlaması tam olarak bitmiş olacak ve transfer için girişimler yapılacak. Sarı lacivertliler gelecek yıl çok iyi bir kadro kurmak istiyor ve bunun için finansal olarak hazırlık yapıyor.

Aykut Kocaman en büyük aday. Ancak Konyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi var ve öncelikle bu konu çözülmeli. Fenerbahçe yönetimi her ihtimale karşın alternatiflerle de görüşmeler yapıyor. Ancak hem Kocaman Fenerbahçe’ye gelmeye istekli hem Fenerbahçe, Kocaman’ı istiyor. Gelecek yıl Fenerbahçe’nin teknik direktörü yüzde 90 ihtimalle Aykut Kocaman olacak.

Fenerbahçe’de gelecek yılın ilk transferi bilindiği gibi Mehmet Ekici oldu. Trabzonspor ile sözleşmesi bitiren Almanya alt yapılı oyuncu için artık geri sayım başladı.

Ancak sarı lacivertliler orta sahaya en az 1 ya da 2 oyuncu daha alınacak. Bu isimler yavaş yavaş tespit ediliyor. Fenerbahçe’de ayrıca 1 tane de forvet transferi için arayışlar sürüyor. Gelecek yıl bir tane de forvet oyuncusu transfer edilecek. İsimler yavaş yavaş belirleniyor.

Fenerbahçe’nin bir diğer arayışı da sol bek konusunda. Sarı lacivertliler gelecek yıl bir tane de sağ bek transfer etmek için arayışlarını sürdürüyor.

Kaleci konusunda ise karar yeni teknik patronun olacak. Eğer kaleci transferi isterse bir de kaleci transfer edilecek. Bazı yöneticiler Güney Amerikalı bir kaleci alınmasını istiyorlar. Peki kimler gidebilir? Gitmesi gündemde olan isimlere tek tek bakalım…

VAN DER WİEL

Samandıra’da hiç sevilmiyor. Negatif ve kibirli bir kişilik olarak görülüyor. Gitme ihtimali yüzde 95.

ROBİN VAN PERSİE

Eğer Fenerbahçe 2 milyon Euro gibi bir teklif gelirse Van Persie’nin de biletini keser.

SİMON KJAER

Danimarkalı futbolcu satış listesinde değil. Ama 15 ila 20 milyon arası bir teklif gelirse sarı lacivertli yönetim bu oyuncuyu da satmayı gündeme alabilir.

HASAN ALİ KALDIRIM

Sözleşmesi bitiyor. Fenerbahçe yönetimi henüz bir teklif yapmadı. Onun da yurt dışına gidebileceği belirtiliyor.

VOLKAN DEMİREL

Ona da henüz sözleşme teklifi gelmedi ama Fenerbahçe’de kalması bekleniyor.

EMMANUEL EMENİKE

Teklif gelirse hiç düşünülmeden elden çıkartılacak.

FERNANDAO

Teklif gelirse satılması planlanıyordu. Ancak sakatlığı sonrası gelecek yıl da takımda kalacak gibi.

LENS VE SOW KONUSU

İki oyuncunun da yeniden kiralanması konusunda çalışmalar yapılacak. Fenerbahçe iki oyuncu ile de devam etmek istiyor. (Hürriyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler