SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama

Fenerbahçe, cuma gecesi Aykut Kocaman'a karşı tarihin en ilginç maçlarından birini oynadı. İşte Fenerbahçe'nin müstakbel teknik direktörü Aykut Kocaman'ın 18.00-18.30 sularında Kadıköy'e ayak bastığı andan 23.00 sularında ayrıldığı son ana kadar geçen 5 saatte Ülker Stadı'nda yaşananlar:

YUVANA HOŞ GELDİN AYKUT HOCA

Aykut Kocaman ve Konya kafilesi otoparkta takımların giriş kapıları farklı olduğu için F.Bahçe kafilesi ile karşılaşmadı. Ortak alanda İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve kulüp çalışanları, "Hoş geldin Aykut Hoca" dediler. Bu sırada F.Bahçeli futbolcular ile Aykut Kocaman arasında temas yaşanmadı.

ESKİ ÖĞRENCİLER GELİP SARILDI

F.Bahçeli futbolcular ısınmaya çıkarken, Aykut Hoca röportaj alanına gidiyordu. F.Bahçeli oyuncular ve Kocaman, bu sırada ilk kez karşılaşıp, merhabalaştı. Eski öğrencileri Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Hasan Ali'nin dışında Alper ve Ozan da gelip, Kocaman'a sarıldı.

MEDYADA ÇOK DEDİKODU VAR

Kocaman, soyunma odasına dönerken, kulüp çalışanları ile bir araya geldi. Sohbette "Aykut Hoca, medyada çok dedikodu var. Hakkınızda gazetelerde yazılar çıkıyor" dediler. Kocaman ise kalabalık bir ortamda gerçekleşen sohbette sadece "Allah hayırlısını versin. Sezon sonunu görelim" demekle yetindi.

NE OLUMLU NE OLUMSUZ TEPKİ

F.Bahçeli taraftarlar, futbolcu ve teknik direktör olarak Sarı-Lacivertli renklere şampiyonluk yaşatan Kocaman'a ne olumlu ne de olumsuz bir tepki verdi. Yedek kulübesinin arkasındaki taraftarlar, "I love you Kocaman" diye tempo tuttular.

GAYET MESAFELİ VE DİKKATLİ

Konya'nın kazandığı maçtan sonra Kocaman, Advocaat ile karşı karşıya gelmekten kaçındı. Futbolcularla diyaloğa girmedi. Gayet mesafeli ve dikkatli davranarak stattan ayrıldı.

(Akşam)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler