SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat ayrılığının nedenini açıkladı

Fenerbahçe'yle yollarını sezon sonunda ayıracağını Konyaspor yenilgisi sonrası kamuoyuna duyuran ve hatta teknik direktörlük kariyerine de nokta koyacağını belirten Dick Advocaat’ın bu açıklamasını, yönetimle daha önce paylaştığı bildirildi.

Fenerbahçe ile yollarını sezon sonunda ayıracağını Konyaspor yenilgisi sonrası kamuoyuna duyuran ve hatta teknik direktörlük kariyerine de nokta koyacağını belirten Dick Advocaat’ın bu açıklamasını, yönetimle daha önce paylaştığı bildirildi. Konya maçı öncesi de Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Advocaat’ın, kararını samimi bir şekilde ilettiği öğrenildi.

Hollandalı hocanın o konuşmada şunları söylediği bildirildi: “Başkanım artık net olarak görülüyor ki, ben bu takıma fayda sağlayamayacağım. Türkiye’nin en büyük camiasının, en büyük kulübünün bir parçası olduğumu biliyorum ama artık kimseye daha fazla zarar vermek istemiyorum. Bana şimdiye dek verilen desteğe de teşekkür ediyorum ama sezon sonu ayrılmam her iki taraf için de en iyisi olacak. Keşke bu mükemmel takımla daha büyük başarılara imza atma imkanımız olsaydı ama eğer benim de hatam olduysa özür diliyorum.”

'YERİME GELECEK İSMİ BULUN'

“Size bu kararımı vermemin sebebi ise çok açık. Ben bu takımın başına biliyorsunuz geç geldim. O konuda da sizlere sıkıntıları ilettim. Takımı daha önce devralmış olsaydım inanın daha değişik bir sezon geçirebilirdik. Bu nedenle şimdiden sizin ve kulübün önünü açmak istiyorum. Siz şimdiden takımın başına kimi getireceğinizin hesabını yapın ve yeni gelecek isme daha büyük imkanlar sağlayın. Yeni gelecek ismin daha fazla zamanı olsun, takımı organize etmek, transferleri zamanında bitirmek için fırsat verilsin. Tek dileğim bu, size ve Fenerbahçe Kulübü’ne başarılar diliyorum. Şüpheniz olmasın, sezon sonuna kadar disiplinli ve profesyonel bir şekilde çalışmaya devam edeceğim.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler