SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Moussa Sow: 'Fenerbahçe'deki en kötü sezonum...'

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, 3-2 kaybedilen Atiker Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında Fenerbahçe Kadıköy'de Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Sarı lacivertli takımın Senegalli oyuncusu Sow, maçtan sonra özeleştiri ve itirafta bulundu.

"3 puan kaybettik her şeyden önce. Bizim için ağır bir kayıp oldu. Maçın başında yoktuk açıkçası. Erken bir gol yedik. Martin ile 1-1'i yakalamışken bir gol daha gördük kalemizde. Nasıl bu kadar çabuk geriye düşüyoruz anlamıyorum. İkinci gol kesinlikle olmamalıydı. Fenerbahçe için zor bir yıl oluyor. İkinciliği üçüncülüğü kovalamak gerekiyor. Ama böyle devam edersek nerede bitiririz bilemiyorum. Biz Fenerbahçe'yiz, hızlı bir şekilde toparlanmamız gerekiyor.

"Daha önceki sezonlarda Kadıköy'de çok zor yenilen bir takımdık. Geriye düşsek de çevirirdik maçları. Oradan buraya geldik. Bir pozisyon veriyoruz gol oluyor. Ön tarafta oynardık, rakipleri yarı sahadan çıkarmazdık. Şimdi gol yiyoruz, golün altından zor kalkıyoruz. Taraftarlarımız da bunu gördükçe sinirleniyor. Fenerbahçe'de bulunduğum ilk günden bu yana en kötü sezonumuz oldu. Umarım iyi bir yerde bitiririz. Daha 9 hafta var. Türkiye Kupası var daha. Ben henüz vazgeçmedim. Hepimiz aynı gemideyiz. Kafayı kaldırıp önümüze bakmaktan başka çare yok."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler