SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: 'Bu vizyon istifa etsin'

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin son dönemde aldığı kötü sonuçlar ve yaşadığı teknik adam sıkıntısıyla ilgili sert ifadelerde bulundu.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin peş peşe aldığı kötü sonuçlar ve yaşadığı teknik direktör sıkıntısıyla ilgili sert ifadelerde bulundu.

Advocaat’ın basın toplantısı sonrası çok şey konuşuluyor. Fenerbahçe’de oyunculara soru sormak yasak. Hangi oyuncuya “Aykut Kocaman’ı istiyor musunuz?” diye soracaksın. Advocaat çok güzel yönetiyor işi.

Aykut Kocaman’ı kaç oyuncu tanıyor, onunla çalıştı Fenerbahçe’de. Onu istiyorlarmış. Çok tecrübeli bir hoca bu konularda Advocaat. Sahadaki oyunu konuşmuyoruz hiç. Top oynanmıyor, hiçbir şey oynanmıyor. İsmail bir serbest vuruş yaptı diye hoca onu basına şikayet ediyor. Biz mi özür dileyelim o vuruş için. Ne istiyorsun benden Advocaat!

Hollandalılar bu işleri çok iyi bilirler. Dünyayı yönetmişler bir dönem. Küçücük ülke. Bu işi de çok iyi yönetiyor hoca. Fenerbahçe ligin dibindeki 5 takıma da puan kaybetmiş. Böyle şey mi olur. Konu Advocaat değil, Fenerbahçe’nin yönetim vizyonu. Büyük resim budur. Kim gelecek yerine.

Aykut Kocaman gelirse ne olur, Fenerbahçe Alex gibi bir oyuncuyla oynamaz. Kabul ediyor mu bunu Fenerbahçeliler.

Alex ve Anelka yok demektir. Ziegler, Dia ve Stoch’lar ile oynarsınız. Vizyonu bu mudur Fenerbahçe’nin. Aykut Kocaman şampiyon oldu, UEFA’da büyük başarı elde etti ama, olmadı.

Kjaer ve Skrtel’in maaşları 8 milyon Euro. Yedikleri gollere bakın Fenerbahçe’nin. “Yabancı çöplüğüne çevirmişler ülkeyi” deniyor. Yabancı çöplüğü olmaz, futbolcu çöplüğü olur. Esasında oyuncu çöplüğü yok, yönetici çöplüğü var. Fenerbahçe’nin vizyonu nedir. Aziz Yıldırım istifa etsin. Ben onu demiyorum. Vizyon istifa etsin.

Aziz Yıldırım yeni vizyonu getirecekse yine kalsın, gelsin. Dick Advocaat diyor ki bu kadrodan bir şey olmaz. Yönetim de diyor ki, devre arası sana oyuncu alacağız. Hoca da o oyuncular alınmayınca, böyle algı yönetimine giriyor. Mustafa Denizli, Galatasaray’da ne yaşadıysa, Advocaat da onu yaşadı. Mustafa hoca “Alın paranızı oyuncu yoksa ben gidiyorum” dedi. Aynısı yaşanıyor şimdi Fenerbahçe’de.

Seneye ne olacak bu takım? Plan var mı? Fenerbahçe vizyonu ne olacak? Soru bu. Bu sene gitti. Fenerbahçe çok hareketsiz. 3 dakikalık özetleri seyreden bile görüyor. Advocaat’ın basın toplantısı, şu, bu herşey hikaye. Hareketsiz takımdaki sorun çözülemiyorsa, bu hocanın problemidir. Hoca bu haldeyse bu da yönetimin problemidir. Hepsi beraber sorun. Böyle Fenerbahçe mi olur?

Büyük bir takımda öz güven eksikliği olmaz. Lens, büyük bir takımda oynadığının farkında değil. Sow için 3 hafta önce tişört basılıyordu. Şimdi ''evine git'' diyorlar.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler