SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Çakar: Dayı, Fred Çakmaktaş

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım ve Dick Advocaat için canlı yayında olay ifadeler kullandı. Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Ahmet Çakar'ın flaş sözlerle iki ismi eleştirdi.

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım ve Dick Advocaat için olay açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile berabere kaldığı maçın ardından Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programda konuşan Ahmet Çakar, Dick Advocaat ve Aziz Yıldırım'a eleştirilerde bulundu.

YILDIRIM'A SERT ELEŞTİRİLER

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'la ilgili olarak "Fenerbahçe senin babanın çiftliği değil. İstifa etme sakın, ben de seni eleştirip paramı kazanayım. Aziz Yıldırım ihanet ediyor. Fenerbahçe'de hani tıklayınca Messi'ler, Robben'ler geliyordu; Ukrayna'dan bir çocuk geldi, onu da görse kimse tanımaz. Fenerbahçe'nin Ukrayna'dan aldığı çocuğu Suadiye'den Selamiçeşme'ye kadar yürütelim, yolda bir kişi tanımaz" dedi.

AHMET ÇAKAR'DAN, AYKUT KOCAMAN SORUSU

Ahmet Çakar, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddialarıyla ilgili olarak "Konyaspor bocaladı, camiadan da haklı bir tepki gelince Fenerbahçe'de Aykut Kocaman lafı pişmeye başladı. Hani bu Aykut Kocaman, Ersun Yanal sen varken kulüpten içeri giremezdi? Ne oldu, ne değişti?" sorusunu sordu.

AĞIR SÖZLER...

Ahmet Çakar, Dick Advocaat'ın basın toplantısındaki sözleriyle ilgili "Hollandalısın dayı, Fred Çakmaktaş gibi konuşamazsın dayı. Sen bizi sevsen ne olur, sevmesen ne olur dayı. Fenerbahçe'nin içine ettin, köy takımına elendin. 800 bin euro alacağın kaldı, kovulmak istiyorsun. Bu kadar basit. Vücut dili de çok kötü, Fred Çakmaktaş gibi oluyor" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler