SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van Persie Çin'den döndü

Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçının kadrosuna alınmayan Robin van Persie’nin menajeri, önceki gün Çin ekibi Tianjin’le masaya oturdu. Ancak Hollandalı yıldızın menaceri yıllık 10 milyon Euro artı 3 milyon Euro bonus isteğinde diretince transfer yattı.

Teknik direktör Dick Advocaat tarafından Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Robin van Persie’nin, son anda Çin’in kapısından döndüğü öğrenildi.

Van Persie’nin formsuzluğu sebebiyle kadroya alınmadığı konuşulsa da, gerçeğin farklı olduğu iddia ediliyor. Önceki gün Hollandalı yıldızın menacerinin, son dönemde yıldız isimleri kadrosuna katan Uzak Doğu ülkesinin önemli takımlarından Tianjin Quanjian ile masaya oturduğu bildirildi. Görüşmede menajerin, van Persie için yıllık 10 milyon euro artı 3 milyon euro da bonus olarak toplamda senelik 13 milyon euro (49.537.800 TL) istediği belirtildi. Sıkı pazarlık sonucunda van Persie cephesinin isteklerinde geri adım atmadığı ve Tianjin’in de rakamı çok bulduğu için bu transferden vazgeçtiği bilgisine ulaşıldı.

Aubameyang’ı da istemişlerdi

Daha önce Borussia Dortmund’dan Pierre-Emerick Aubameyang’ı isteyen ancak alamayan teknik direktör Fabio Cannavaro’nun takımının, Fenerbahçe’nin yıldızını alamayınca şu an için transferde vazgeçtiği ifade edildi. Bu transfer döneminde Zenit’ten Axel Witsel’i 20 milyon Euro (76.212.000 TL), Villarreal’den Pato’yu 18 milyon Euro’ya (68.590.800 TL) kadrosuna katan Tianjin’in, sezon sonunda bir kez daha golcü konusunda şartları zorlaması bekleniyor. Bu arada Çin’de halen devam eden ara transfer dönemi yarın sona erecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler