SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Şen: 'Aziz Yıldırım'dan bıktılar!'

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanlarından Ali Şen, sarı lacivertli takımın son durumu ve başkan Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, yönetime ve başkan Aziz Yıldırıma yönelik tepkilerden, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'deki geleceğinden ve takımın geleceğinden bahsederken; çarpıcı ifadelerde bulundu ve şunları söyledi:

EN FAZLA HİZMETİ AZİZ YILDIRIM YAPTI AMA...

"Aziz Yıldırım 19 yıldır Başkan. Aziz yıldırım büyük hizmetler yaptı Fenerbahçe'ye. Hepimizin yaptığından daha fazla hizmet yaptı. Ama gelin görün ki, Aziz Yıldırım'ın yaptığı statta taraftarlar "Aziz Yıldırım istifa" diye bağrıldı. Büyük kulüplerin başkanları kendi taraftarları tarafından her zaman protestoya uğramıştır. Bizim taraftarımızdan protestoyla karşılaşmayan bir tek benim. Aziz Yıldırım bıraksaydı daha evvel arkadaşlarına, protestoya uğramazdı. Her Fenerbahçeli'nin görmeyi hayal edemeyeceği yıldızları getirdi . Ortegalar geldi Anelkalar geldi sabaha kadar sayabiliriz. Fenerbahçeliler bunu yapmasın, taraftar bunu yapmasın. Mayısta olacak kongreye kadar Aziz Yıldırım istifa etmelidir. Ortaya çıkmadan hizmet eden çok genç arkadaşlarımız var. Aziz Yıldırım Mayıs ayında aday olmak istiyorsa tamamen kendi hakkıdır."

FUTBOLCU VE HOCAYI ORTAYA ATMAK HOŞ DEĞİL

"Benim ne yapacağımı sizler de bilirsiniz. Fenerbahçe kulübünde Fenerbahçe kulübünü yöneten başkan ve yönetim kuruludur. Onun için teknik direktörün, futbolcular ile başarısız durumlarda ortaya atılması hiç hoş değil. İsterse iki maç kalsın isterse yarım maç kalsın . Yine de kimsenin ilişkinin kesilmemesi gerekiyordu."

AZİZ YILDIRIM'IN DAHA FAZLA ÜZÜLMEMESİ LAZIM

"Benim tecrübelerim var. Bu kadar yıldır kulüpte hizmet ettım. iki defa başkanlık yaptım. Ben iki defa başkanlık yaptığımda olağanüstü kongrelerle başkan oldum. Zor durumdaydık ve zor durumda kaldığımızdan dolayı başkanlığına getirildim. Bugünkü durumda Aziz Yıldırım'ın daha fazla üzülmemesi lazım."

BAŞKANDAN BIKTILAR

Fenerbahçe kulübu taraftarları kulübe hizmet eden herkesi baş tacı yapmıştır hizmetlerinden dolayı. Tribünler futbolculardan bıkar, Teknik direktörü görmekten bıkar, Başkandan da bıktılar. Bu kadar hayatını kulübe verdi; ailesine zaman ayırsın . Kızmasın taraftara, hiç kızmasın. Hepimiz üzülüyoruz bu duruma."

BENİ HER GAZETECİ TENKİT ETTİ

"Beni her gazeteci tenkit etmişti. Ama kimseyle dostluğum bitmemişti. Şansal Büyüka muhabirken Şansal ve arkadaşlarına her zaman yakınlık gostermişimdir. Başkan ve yönetım kurulunun aynı sepette olması başarı getirir. Basının rolü benim başarımda çok. Bu böyledir. Bu çağ iletişim çağı. Ben bu iletişim çağında acıktım . Azız Yıldırım'a pek nasip olmadı."

AZİZ YILDIRIM MÜKEMMEL DEĞİL

"Aziz Yıldırım mükemmel değil ben de mükemmel değilim kimse mükemmel değildir. Tribünler de bu tezahürata devam eder. Benim arzum Aziz Yıldırım bu kadar hizmet ettin. Kupalar, yıldızlar bu kadar. Ali Koç da benim adayım dediğin zaman sanıyorum ki, Fenerbahçe taraftarının Aziz Başkana olan tepkisi geçer. Yarın yardımcısına bıraksın gitsin. Mayıs'ta da Ali Koç'u aday çıkartsın."

BU KADRO G.SARAY VE MANU'YU YENEN KADRO

"Devre arasında bu kadronun iyi yönetilmesi gerekirdi. Bu kadro Manchester United'ı Galatasaray'ı yenen kadro değil mi ? Futbol zor bir oyun derler ama futbol çözülmesi zor olan bir oyun değil. Taraftar kimin iyi oynadığını görüyor. Ama teknik direktör görmüyorsa orada problem var demektir. Devam ederse bu durum; her hafta sonu bu kabus devam eder."

MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRECEK KİŞİ YILMAZ VURAL'DIR

"Ligde mucizeyi gerçekleştiricek biri lazım. Bu mucizeyi gerçekleştirebilicek kişi de Yılmaz Vural'dır. Normal Fenerbahçe oyununu sergilerse kupada şampiyon olur. Yılmaz Vural bu mucizeleri yaptı. Fenerbahçe'de de yapabilir."

BEN OLSAM ADVOCAAT'I GÖNDERİRİM

"Ben olsam Advoocat'ı hemen gönderirdim. Bu tarz açıklama yapan teknik direktörü takımın başında tutmam. Bizim kulüpte yetişen Bülent Uygun, Oğuz Çetin, Aykut, Cemalletin. Cem Pamiroğlunun nesi eksik ki, Fenerbahçe'de antrenör olmasın? Rüştü Barcelona'da oynamış. O da olabilir. Fenerbahçe maç kazansın tribünler dolar. Bu mucize olursa Fenerbahçe tarihinde de enteresan bir sayfa olur. Bunlardan dolayı Yılmaz Vural banko adayımdır"

(Ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler