SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat: 'Bazı futbolcular vermeleri katkıları veremedi'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar'a elendikleri maçtan sonra rakibin turu hak ettiğini belirtirken, bazı futbolcuların katkı vermediğini de söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda Krasnodar’a elenen Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat, 1-1’lik maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

[Fenerbahçe 1 - 1 Krasnodar](https://www.mynet.com/fenerbahce-1-1-krasnodar-106964-myspor)

Hollandalı teknik adamın yayıncı kuruluştaki sözleri şöyle;

“Maça çok iyi başladık. Özellikle ilk 10-15 dakika maça iyi girdik. Ama biraz da şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Skrtel’e yapılan penaltıyı hakem vermeliydi. Ortada hiçbir şey yokken rakip golü buldu. Golü yedikten sonra oyuna dönmemiz 15 dakikayı buldu. Oyuncularım ellerinden geleni yaparak gol aradılar. İki maça baktığımızda Krasnodar daha iyi olan taraftı, turu geçmeyi hak ettiler.

Planlarımızı maçtan önce yapmıştık. Golü atmak isteyen taraf bizdik ama bizim yerimize onlar öne geçti. İlk yarının son dakikasında golü bulabildik. Son 25 dakika kala riskler aldık ama işimiz zordu.

[Sosyal medya yıkıldı 'Yaktın bizi Skrtel'](https://www.mynet.com/sosyal-medya-yikildi-yaktin-bizi-skrtel-106965-myspor)

Bu akşam oynadığımız maçla gerçekçi olmamız gerekiyor. Avrupa’da bu maça kadar iyi işler çıkarmıştık. Fakat Krasnodar karşısında bazı futbolcularımız vermeleri katkıları veremedi. Krasnodar hak ettiği gibi geçti turu… İlk golü biz atsaydık rakip baskıyı üzerinde hissedecekti. Sow girdiği iki pozisyonda da golü bulmalıydı.“

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler