SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Krasnodar maçının hakemine dikkat

Fenerbahçe ile Krasnodar arasında oynanacak maçı yönetecek olan Polonyalı hakem Raczkowski çok kolay sarı kart göstermesiyle tanınıyor... Volkan, Hasan Ali ve Josef kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Krasnodar önünde kart görür, sarı-lacivertli ekip de turu geçerse son 16 turunda forma giyemeyecekler.

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu rövanşında Fenerbahçe ile Krasnodar arasında oynanacak maçı yönetecek olan Polonyalı hakem Pawel Raczkowski sık kart göstermesiyle dikkat çekiyor.

Leh hakem uluslararası arenada yönettiği maçlarda 4.3 sarı kart ortalaması tutturmuş durumda. Raczkowski'nin dikkat çeken bir özelliği de sık sık penaltı kararı vermesi. Üstelik Polonyalı hakemin penaltı kararını kırmızı kart takip ediyor.

Yönettiği 39 uluslararası maçta 10 kırmızı kart ve 7 penaltı istatistiğine sahip Raczkowski'nin yönettiği maçların gol ortalaması da 2,64. 33 yaşındaki hakem ilk kez bir Türk takımının maçını yönetecek.

Raczkowski'nin yardımcılıkların Tomasz Listkiewicz ve Michal Obukowicz yapacak.

Sarı kart sınırındaki oyuncular

F.Bahçe'de kaleci Volkan Demirel, sol bek Hasan Ali Kaldırım ve orta sahanın önemli ismi Josef kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular bu akşam kart görür, Fenerbahçe de turu geçerse son 16 turu ilk maçında takımlarını yalnız bırakacak. (CnnTürk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler