SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Futbolcular bizi sırtımızdan vurdu'

Fenerbahçeliler, takımın 'Kumpas' davasının 1 gün öncesinde Kasımpaşa karşısındaki görüntüsüne inanamadı.

Fenerbahçeli yöneticiler, "Biz nelerle mücadele ediyoruz ama futbol takımı arkamızda yok" diyor. Yöneticiler adeta "Kendi futbolcularımız bizi sırtımızdan vuruyor" duygusu içerisindeler. Krasnodar rövanşı sonrası radikal kararlar alınabilir.

Kasımpaşa maçı, Fenerbahçeli yöneticilerin canını acıttı. Tribüne gelen 12 bin taraftarın 4'te 3'ünün "İstifa" diye bağırması, "Tabii protesto edecekler, hakları" şeklinde karşılık buldu. Ama taraftarın istifa çağrısından çok futbolcuların yaptıkları, yöneticileri incitti.

"Bizimki yapılacak iş mi?" diye soran Fenerbahçeli yöneticiler, "Sabah kulübe geliyorsun, 'Futbolcuların parasını nasıl ödeyeceğim' diye kırk dereden su getiriyorsun. Hadi parayı buldun, bir taraftan FETÖ'yle bir taraftan TFF ve kurullarıyla uğraşıyorsun. Ne için çalışıyorsun? Kendi işin için mi? Hayır. Kulübün menfaatleri için" dedi.

KÜÇÜK MAÇLAR NEDEN HEP KAYIP

Yöneticiler, "Biz nelerle uğraşıyoruz. Karşılığında ne oluyor? Etrafta kimse yok. Senin futbol takımın arkanda yok" diye sitem etti. Fenerbahçe'nin yaşadığı birçok sorunun temeli olan 3 Temmuz Kumpas davasının başlayacağı günün hemen öncesinde futbolcuların sahadaki görüntüsüne kırılan Sarı-lacivertliler, takımın büyük maçları kazanıp, küçük maçları kaybetmesinin ardında da başka şeyler arıyor. Yöneticiler, "Manchester'ı, Feyenoord'u, Galatasaray'ı yenen takım, küçük maçlarda neden yok? Demek ki sorun başka" yorumu yaptı.

PARAYI DÜŞÜNENLER ÇEKİP GİTSİN

Fenerbahçe yönetimi, Krasnodar maçı sonrası radikal kararlar alabilir. Bu kararlar arasında olağanüstü genel kurula gitme ihtimali bile var. Ailelerini, işlerini, özel hayatlarını ihmal eden yöneticiler, durumu gözden geçiriyor. Şu anda sonuna kadar mücadele etme kararı ağır basıyor.

Mevcut yönetim görevine devam ederse, yeni sezonda takımda köklü bir değişiklik yapılacak. Takım ruhu yerine, egosunu, maddi çıkarlarını ön plana çıkaran isimlerle yollar ayrılacak. Sahada arma için ruhunu vermeye hazır isimlerle ise devam edilecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler