SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe kafilesi Krasnodar'da dondu

Rusya'nın Krasnodar şehrine inen Fenerbahçe kafilesi soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Rusya'nın Krasnodar takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Krasnodar'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla hareket eden sarı-lacivertli kafile, Pashkovsky Havalimanı'na ulaştı.

Kafileyi burada konsolosluk yetkilileri çiçekle karşıladı. Şehirde -6 dereceye kadar düşen sıcaklıklar nedeniyle sarı lacivertli futbolcular uçaktan iner inmez büyük bir şok yaşadı. Oyuncuların kar yağışı ve rüzgar nedeniyle oldukça zorluk çektiği gözlendi.

Sarı-lacivertlilerde Hollandalı Robin van Persie ile cezalı Martin Skrtel'in kadroya alınmadığı bildirildi. Kadro dışı kalmasından sonra affedilen Emmanuel Emenike ile Gregory van der Wiel ise kafilede yer aldı.

Fenerbahçe kafilesi, havalimanından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde konaklayacağı otele hareket etti.

PERŞEMBE ALARMI!

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günkü sınavlar öncesi takımlarımızın durumu son soru işareti. Beşiktaş, HApoel Beer Sheva, Fenerbahçe, Krasnodar, Osmanlıspor da Olympiakos'a konuk olacak. Üç takımın son dönemde sergilediği futbol ve aldıkları sonuçlar S.O.S veriyor.

Futbolda Avrupa kupaları heyecanı yaklaşık 2 aylık aranın ardından bu hafta yeniden başlarken, üç Türk takımı Kupa 2'de sahne alacak.UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçlarında perşembe günü Beşiktaş Hapoel Beer Sheva'ya saat 23.05'te konuk olurken, Fenerbahçe de Krasnodar engelini aşmaya çalışacak. Maç 19.00'da başlayacak.Osmanlıspor ise 21'de Olympiakos deplasmanında ter dökecek. Bu üç zorlu sınav öncesi takımlarımızın form durumu akıllarda soru işaretleri uyandırıyor.

Beşiktaş kupadaki Fenerbahçe derbisinin ardından ligdeki Karabük maçını da kaybetti, psikolojik travma yaşıyor. Fenerbahçe, futboluyla öne çıkmadığı maçta Beşiktaş'ı elerken, ligde 10 kişilik Bursa'yı öne geçmesine rağmen yenemedi, son 4 maçta 7 puan kaybetti.Osmanlıspor da Trabzon'a boyun eğerek kötü gidişini sürdürdü. Başkent ekibi ligde son 4 maçını kazanamadı, 3 yenilgi aldı. Bu üç takımın oynadığı futbol da umut vermiyor. (Sözcü)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler