SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rasim Ozan bunu da yaptı! Kayserispor yenince...

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 4-1 yenilmesinin ardından stüdyoya Fenerbahçeli Abdülkerim Durmaz için Kayseri sucuğu ve pastırması getirdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Abdülkerim Durmaz'a Kayseri pastırması! Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçeli Abdülkerim Durmaz'a Kayseri pastırması ve sucuğuyla gönderme yaptı.

ÖNCE FORMA SONRA PASTIRMA VE SUCUK

Kayserispor - Fenerbahçe maçının ardından Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a Rasim Ozan Kütahyalı Kayserispor formasıyla çıktı. Daha sonra Rasim Ozan Kütahyalı'nın isteği üzerine ekrana "Köyden indim şehire" filminde yer alan Kayseri ile ilgili sahneler geldi. Abdülkerim Durmaz'a gönderme de yapan Rasim Ozan Kütahyalı daha sonra Kayseri pastırması ve sucuğunu masaya getirdi. Rasim Ozan Kütahyalı, pastırma ve sucuğu Abdülkerim Durmaz'a ikram etti.

"REKLAM ARASINDA BERABER YERİZ"

Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz "Al sana Kayseri'den sucuk ve pastırma getirdim. Reklam arasında beraber yeriz. Çok kaliteli" dedi. Abdülkerim Durmaz ise "Rasim'in bana verdiği bu Kayseri pastırmasını, başkan Aziz Yıldırım'a hediye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler