SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ozan Tufan'a Volkan'dan mesaj gelmiş

Medipol Başakşehir karşısında Fenerbahçe'nin galibiyet golünü kaydeden Ozan Tufan, maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Maçın sonuna kadar mücadeleden vazgeçmediklerinin altını çizen Ozan Tufan, “Öncelikle zor bir karşılaşma oldu. Karşı takımın oyuncuları son derece kaliteli ve iyiler ama biz de çok iyi bir takımız. Arkadaşlığımızı sahaya yansıttığımızda iyi bir Fenerbahçe ortaya çıkıyor. Bugün üst düzey bir futbol oynayamadık ama mücadelemizi sahaya yansıttık.Sonuna kadar mücadele ettik.”şeklinde konuştu.

"UYUYORDUM MESAJ GELDİ"

Arka adalesinde yaşadığı bir sorun nedeniyle oyundan çıktığını belirten Ozan Tufan, “Arka adalemde sertleşme oldu ve bu nedenle oyundan çıktım. Açıkçası devam etmek istedim ama hocam riske atmak istemedi. Kendimize güveniyoruz. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Herkesi tebrik ederim.” dedi.

Kaydettiği gol ile ilgili bir anısını paylaşan başarılı futbolcu, “Gole ilişkin şöyle bir anı paylaşmak istiyorum, dün geceye ilişkin. Uyuyordum ancak bir mesaj geldi. Volkan Demirel ağabey yan odadan mesaj attı.

"GOLÜN VAR HADİ UYU"

Bana; ‘yarın golün var, hadi uyu’ dedi. Bugün de sabahtan bu yana bana ‘golün var’ diyordu. Ben de golümü attım. Güzel anı oldu. En önemlisi de 3 puan kazandık ve sevindiren şey; Fenerbahçe’nin üst sıralardan düşmemesi oldu.”ifadelerini kullandı. Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceklerinin de altını çizen başarılı oyuncu, “3 kulvarda da zorlu maçlarımız var. Kazandığımız sürece yarıştan kopmayacağız. Herkes inanıyor. Yarıştan kopmayıp şampiyonluğa doğru ilerleyeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler