SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Kjaer şoku! Adana maçında yok

Fenerbahçe'de Simon Kjaer Adanaspor maçında oynayamayacak.

Fenerbahçe'nin savunmadaki etkili ismi Simon Kjaer'in sağ üst adele zarında yırtık tespit edildi. Yıldız oyuncu Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

Yıldız oyuncu Adanaspor maçında forma giyemeyecek. Antalya kampındaki maçlarda da oynatılmayan Kjaer'in yerine Teknik direktör Advocaat , Skrtel ile biraber Neustadter'i sahaya sürmüştü..

Karavaiev ilk kez

Teknik direktör Dick Advocaat, şans vermesi durumunda Fenerbahçe’nin yeni transferi Oleksandr Karavaiev, ilk kez sarı-lacivertli formayı giyecek.

Ara transfer döneminde kiralık olarak kadroya dahil edilen Karavaiev’in Volkan Şen’in yokluğunda ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Volkan Demirel, Kadıköy’de kalesini kapatıyor

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Ülker Stadı’nda oynanan son 4 lig maçında da gol yemedi.

Sezonun en az gol yiyen takımlarından olan sarı-lacivertlilerde kaptan Volkan, son haftalarda Kadıköy’de başarılı bir performans sergiledi.

Volkan, Kadıköy’de son olarak 16 Ekim’de Aytemiz Alanyaspor’dan Daniel Candeias’ın 59. dakikada attığı gole engel olamadı. Tecrübeli kaleci daha sonra Kardemir Karabükspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarında kalesini gole kapattı. Volkan, Süper Lig’de Kadıköy’de 391 dakikadır gol yemiyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler