SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ben Arfa'dan Fenerbahçe'yi yıkan haber geldi

Sezon başındaki gibi Fenerbahçe-Hatem Ben Arfa flörtü yeniden başladı. Kulüpler bazında görüşmeler devam ederken, L’Equipe Gazetesi ise oyuncuyla ilgili “Önceliği Fransa’da ve Paris’te kalmak” yorumunu yaptı.

Fransız basınından L'Equipe, Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Ben Arfa'nın takımda kalmak istediğini, ayrılsa bile Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini yazdı.

Bu konuda bir süredir temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler'de pek çok isim gündemde. Onlardan biri de Hatem Ben Arfa. Sezon başında kapıdan dönen ve PSG'ye giden yıldız futbolcu, kulübünde forma şansı bulamıyor. Kulislerde devre arasında kesin olarak ayrılacağı konuşuluyor. Fenerbahçe 6 aylık kiralama formülüyle girişim yaparken, Fransa'nın yüksek tirajlı gazetesi L'Equipe ise transferin zor olduğunu yazdı.

"EVET TEKLİF VAR"

L'Equipe'te çıkan haberde, "Kendisini ikinci yarıda PSG'de ispat etmek istiyor. Fenerbahçe'ye transfer olma şansı yok. Önceliği Fransa'da ve Paris'te kalmak" ifadeleri yer aldı. Ben Arfa'nın PSG'den ayrılsa bile eski takımı Nice veya Marsilya'ya gidebileceği ifade ediliyor. PSG Yönetimi ise Ben Arfa konusunda Fenerbahçe'nin nabız yokladığını ve teklifte bulunduğunu Fransa basınına doğruladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler