SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Depay'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

İsmi Fenerbahçe ile de anılan Manchester United'ın Hollandalı kanat oyuncusu Memphis Depay'ın talipleri her geçen gün artıyor.

WOLFSBURG, DEPAY İÇİN ÇOK CİDDİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Memphis Depay için İngiltere'den Tottenham ve Everton'ın, Almanya'dan Wolfsburg'un en ciddi talipler olduğu kaydedildi.

Sezon başında Beşiktaşlı Mario Gomez'i kadrosuna katan Wolfsburg, son günlerde transfer girişimlerine başladığı ve Depay için en yüksek teklifi vermeye hazır kulüp olduğu ifade edildi.

MANCHESTER UNITED, YÜKSEK BEDELLE SATMAK İSTİYOR

Memphis Depay'ı 1.5 sezon önce 34 milyon euroya transfer eden Manchester United'ın, oyuncuyu kiralık olarak değil bonservisiyle vermeyi düşündüğü ancak bunu da yüksek bir teklif ile yapacağı belirtildi. Wolfsburg'un da bu nedenlerden ötürü transfer için en önemli favorilerden biri konumuna geldiği ifade edildi.

TOTTENHAM DA ŞANSINI DENEYECEK

Ayrıca, Tottenham Hotspur Menajeri Mauricio Pochettino'nun da Memphis Depay'ı beğendiği ve bu transfer için Kuzey Londra kulübünün şansını deneyeceğinin altı çizildi.

VAN GAAL ALDI, MOURINHO ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Louis van Gaal tarafından Manchester United'a alınan Memphis Depay, Jose Mourinho'dan bu sezon sadece 7 resmi maçta, toplam 134 dakika forma şansı bulabildi.

Memphis Depay, Manchester United'a transfer olmadan önce PSV Eindhoven formasıyla Eredivisie'de 30 maçta 22 gol 6 asist ile takımının şampiyonluğunun mimarı olmuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler