SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollanda basını: 'Feyenoord'a soğuk duş'

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında deplasmanda Hollanda Ligi lideri Feyenoord'u 1-0 yenen Fenebahçe'nin bir üst tura yükselmesi Hollanda basınında geniş yankı buldu.

Gazeteler Hollanda temsilcisinin Fenerbahçe karşısında kötü bir oyun sergilediğini belirterken Fenerbahçe'nin akıllı bir oyun ile haklı bir galibiyet aldığını yazdı.

Hollanda Televizyonu (NOS), Feyenoord'un 1-0 mağlup olarak Avrupa Ligi'nden elenmesi sonrası "Feyenoord'un Avrupa macerası bitti" manşetini attı. Dick Advocaat'ın Fenerbahçesi'nin iyi ve akıllı bir oyun sergilediğini belirten NOS, Fenerbahçe'de deafans ve kaleci Volkan Demirel'in iyi bir oyun çıkardığını da yazdılar.

Hollanda'nın önde gelen gazetesi De Telegraf ise "Feyenoord'a soğuk duş" manşetini attığı haberinde Hollanda ekibinin Fenerbahçe'yi yenecek kadar iyi oynamadığı belirtildi.

Rotterdam merkezli AD gazetesi ise Feyenoord'un Fenerbahçe karşısında oynadığı oyunu eleştirerek "Güçsüz Feyenoord Avrupa'dan elendi" manşetini attı.

NRC gazetesi de, "Feyenoord kendi sahasında kaybetti" manşetini atarken , Hollanda basınının genelinde olduğu gibi takımın iyi oynamadığını ve Fenerbahçe'ye karşı güçlerinin olmadığını yazdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler