SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat: 'Mutluyuz ama takımı beğenmedim'

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Feyenoord galibiyetine rağmen takımı beğenmediğini söyledi, Türk futboluna ise övdü.

Fenerbahçe, Feyenoord deplasmanından çok önemli bir galibiyetle dönerken 90 dakikayı değerlendiren Dick Advocaat ise takımının performansından memnun olmadığını belirtti.

Hollandalı teknik adamın değerlendirmeleri şu şekilde:

[Feyenoord 0 - 1 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/feyenoord-0-1-fenerbahce-104327-myspor)

"Türk futbolu kendisini kanıtladı"

3 Türk takımı yoluna devam ediyorsa, bu Türk fuytbolunun ne kadar gelişmiş olduğunun kanıtıdır. Türkiye'de de hiç kolay maç yok. Buna rağmen bu şekilde devam edebilmek güzel bir olay.

[Moussa Sow çıldırdı!](https://www.mynet.com/moussa-sow-cildirdi-104325-myspor)

"Ne zaman en iyi halimizde oluruz, bilemiyorum"

Gruptan çıkmak güzel. Bu akşam bunun sevincini yaşayacağız ancak yarın başka şeyler düşünmeye başlayacağız. Ne zaman en iyi halimizde oluruz? Bunu bilemiyorum. Tahmin etmek zor. Grubun lideri olmayı hak ettik çünkü 4 maç kazandık.

"Sahada çok fazla iyi oyuncu görmedim"

Sow çok çalıştı ve çok güzel bir gol attı. Onu da tebrik ediyorum ancak bugün sahada çok fazla iyi oyuncu göremedim. Yine de önemli olan turu geçmekti ve bunu başardık.

[Mehmet Demirkol'dan sürpriz Sow yorumu](https://www.mynet.com/mehmet-demirkoldan-surpriz-sow-yorumu-104330-myspor)

"Şampiyon olur muyuz? Gerçekçi mi?"

Sezon bittiği zaman bazı şeyleri başarmış mıyız yoksa başaramamış mıyız, bunu görürüz. O zaman ben de fikirlerimi açıkça sizlerle paylaşırım. 3 kulvarda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. En ileriye gidebilmek... Bu ne kadar gerçekçi? Her maç bizim için final. Şampiyon olacak mıyız, nereye gideceğiz bunu göreceğiz.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler