SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol'dan sürpriz Sow yorumu

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Feyenoord'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği ve UEFA Avrupa Ligi'ni lider tamamladığı mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Mehmet Demirkol'un Feyenoord - Fenebrahçe maçı açıklamaları...

Mehmet Demirkol, Moussa Sow'un röveşata golü ile ilgili olarak, "Normali yok adamın. Düz göremiyor dünyayı" dedi.

Usta yorumcu, değerlendirmelerinin devamında, "Son 5-6 dakika dışında maç Fenerbahçe'nin istendiği gibi oynandı. İlk yarıyı bu şekilde bitirmek çok iyi. Son dakikalarda bir gol her şeyi terse çevirebilirdi."

[Feyenoord 0 - 1 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/feyenoord-0-1-fenerbahce-104327-myspor)

"Şener'e mutlak yardım lazım. Elia'ya mutlaka topun gelmesini engellemek lazım. Elia ile Lens arasında bir fark var. Elia içeri girince çare var ama Lens'in çaresi yok" ifadelerini kullandı.

"İki Volkan'ın sarı kartlarını hiç anlayamadım. Manchester United mağlubiyetinden sonra kırılmamak ve grubu lider bitirmek büyük iş. Lens'in pozisyonunda hakem çok net bir penaltıyı vermedi. Topla alakası yoktu"

"Volkan Şen ve Emenike doğru tepkiler veremedi. Özellikle Volkan Şen'in Fenerbahçe içinde tartışılması lazım"

[Moussa Sow çıldırdı!](https://www.mynet.com/moussa-sow-cildirdi-104325-myspor)

"Şener'e ilk başlarda özellikle istediği destek gelmedi savunma anlamında... Sow kalibresinde bir oyuncuya bunu yaptırabilmek büyük bir iş.. Bunu mesela Emenike yapmak istemiyor. Sow önerilere açık bir oyuncu bu belli."

Fenerbahçe bu kadar hızlı hücumcusuyla bu maçı 3-4 farklı kazanabilirdi ama yapamadılar. Volkan ve Emenike istenileni veremediler. Fenerbahçe Lens gibi bir oyuncuyu gerçekten arıyor. Lens kenara gidip konuştu hatta istediğimi yapamıyorum diye."

"Alper büyük bir gelişim sağladı. Alınma nedenine yaklaştı."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler