SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jeremain Lens: 'Fenerbahçe'de kalitemi gösterebiliyorum'

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Feyenoord maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jeremain Lens maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Hollandalı oyuncu, "Yarın Feyenoord'un tur atlaması için 2 farklı yenmesi lazım. Onların da, bizim de savaşacağımız bir şey var. 2 takım için de çok önemli bir maç olacak. Feyenoord 2 farklı kazanmak isteyecek. Oynayıp oynamayacağım bana bağlı değil sonuçta ama ben hazırım, oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de kalitemi gösterebiliyorum. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam ederim" dedi.

Transferi hakkında da açıklamada bulunan Lens, "Fenerbahçe sezon başında olgun bir oyun içindeydi ama arayış içindeydik aynı zamanda. Şimdi daha iyi durumdayız. Kalitemiz yükseldi, ne istediğimizi daha çok biliyoruz şu anda. Belli bir seviyede oynamam gerekti ki, bir transfer gerçekleşsin. Teknik direktörümüzün de bunu gördüğünü düşünüyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler