SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat’ın Feyenoord’u imha planı hazır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, “Agresif başlayacaklar” diyerek futbolcularına Feyenoord maçı öncesi uyarıda bulundu, “Hücum yönleri güçlü. Oyunu geride kabul edersek faturası ağır olur” parolasıyla ofansif bir taktik belirledi.

Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda yarın gruptan çıkma adına Feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat, galibiyetin şifresini belirledi...

Takım toplantısında önemli ifadeler kullanan Hollandalı hocanın ilk uyarısı, “Topa sahip olalım” diye oldu. Advocaat, “Maça agresif başlayacaklar. Bunun için topun kontrolü bizde olmalı. Kesinlikle defans yaparak onları durdurmayacağız. Sadece defans yaparsak faturası ağır olur. Sahaya kazanmak için çıkacağız ve mutlaka gol bulmalıyız” şeklinde konuştu.

[Dick Advocaat'tan müthiş iddia!](https://www.mynet.com/dick-advocaattan-muthis-iddia-104277-myspor)

KİLİT BÖLGE ORTA SAHA

Dick Advocaat, Feyenoord maçında öncelikli olarak orta saha üstünlüğünü ele geçirmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler orta sahada hâkimiyet sağlayıp, oyunu kontrol etmenin planlarını yapıyor. Fener, top rakipteyken alanı daraltıp, çabuk topa müdahale ederek, topu ya oyun dışında bırakmayı ya da topa sahip olarak rakibi sürekli hataya zorlamayı planlıyor. Topa sahip olduktan sonra ise topu hızlı bir şekilde kanatlara ya da forvet oyuncularına taşımak ve kapacakları toplarla golcüleri buluşturup sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler