SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuyt Fenerbahçe'ye meydan okudu

Feyenoord teknik direktörü Van Bronckhorst, defans oyuncusu Rick Karsdorp ve kaptan Dirk Kuyt, kritik Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Feyenoord Teknik Direktör Van Bronckhorst, defans oyuncusu Rick Karsdorp ve kaptan Dirk Kuyt, kritik Fenerbahçe sınavı öncesi konuştu.

DIRK KUYT: "KAZANMAK ZORUNDAYSAK MUTLAKA KAZANIRIZ"

Yine benim için çok duygusal ve anlamlı bir maç olacak ancak biz profesyoneliz. Feyenoord formasını giyiyorum ve takımın kaptanı olarak söyleyebilirim ki, eğer biz bir maça kazanmak zorunda çıkıyorsak, o karşılaşmayı mutlaka kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü avantajımız var, sahamızda oynuyoruz ve formdayız. İlk maçta iyi bir oyun çıkaramadım, takım olarak Fenerbahçe'ye karşı direnemedik ancak şimdi durumlar farklı. İstanbul'daki mağlubiyeti kendi seyircimiz önünde telafi edeceğiz...

RICK KARSDORP: "İYİ HAVA YAKALADIK"

Rakip kim olursa olsun biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Takım iyi bir hava yakaladı. Seyircimiz önünde, kendi sahamızda yenemeyeceğimiz takım yok. Evet, rakibe de saygı duyuyoruz ancak biz perşembe günü kesinlikle gülen taraf olacağız.

VAN BRONCKHORST: "ÇOK DAHA İYİYİZ"

Çok önemli bir sınav vereceğiz, çünkü iki denk takım karşı karşıya gelecek. İlk maçta İstanbul'da istediklerimizi sahaya yansıtamadık ancak şimdi durum farklı. Performans olarak o dönemden çok ilerideyiz, takımıma güveniyorum. Bizim için olumlu bir sonuç çıkacağını umuyorum. Çünkü bu defa kendi seyircimiz önünde kendi sahamızda oynayacağız...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler