SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feyenoord - Fenerbahçe maçı ne zaman? Hangi kanalda? Şifreli mi?

Fenerbahçe'de gözler Feyenoord ile oynanacak Uefa Avrupa Ligi maçına çevrildi. Sarı-lacivertli taraftarlara karşılaşma öncesi müjdeli haber geldi. Fenerbahçe - Feyenoord mücadelesi şifresiz olarak TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçeli taraftarlara Beşiktaş derbisinin ardından sevindirici bir haber geldi. Sarı-lacivertli takımın Uefa Avrupa Ligi'nde oynayacağı Feyenoord mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek. 8 Aralık Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe - Feneyoord karşılaşması TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Temsilcimiz deplasmanda Feyenoord'u yendiği takdirde diğer maçın skorunu düşünmeden turu geçmiş olacak. Bir başka avantajımız ise beraberlikte de turu geçiyor olmamız. Çünkü Kanarya berabere kalıp, Manchester United, Zorya'yı yense bile United lider oluyor ancak Fenerbahçe de ikinci olarak gruptan çıkıyor.

Feyenoord, Fenerbahçe'yi mağlup ederse işler karışıyor. O zaman Feyenoord ve Fenerbahçe'nin puanları eşitleniyor. Dolayısıyla United maçının sonucu da önemli oluyor. Burada birçok olasılık devreye giriyor. Feyenoord, Fenerbahçe'yi yenerse iki takım 10 puanda oluyor. Manchester United da Zorya ile berabere kalırsa, bu kez üç takım da 10'ar puanda oluyor.

Üç takım da eşit puanda olduğunda Zorya maçları devre dışı bırakılıp, 3 takım arasında bir lig oluşturulup yani 3'lü averaj devreye girip, alınan puanlara bakılıyor ancak bu 3 takım da birbirlerini yenmiş olduklarından o puanlar da eşit oluyor. Bu kez aralarındaki genel averaja bakmak gerekiyor. Manchester United, takımlar arasında en çok gol atan olduğu için bu kez Feyenoord ve Fenerbahçe'yi geride bırakarak gruptan çıkmayı garantiliyor.

MANCHESTER UNITED ZORYA'YA KONUK OLACAK

Gruptaki diğer maçta ise Zorya - M. United'i konuk edecek. Sarı-lacivertli takımı yakından ilgilendiren karşılaşma da 8 Aralık Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 3'ten canlı yayınlanacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler