SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat: 'Ligi biz şampiyon bitireceğiz'

Fenerbahçe'nin hocası Dick Advocaat, Beşiktaş maçın sonrasında üzgün futbolcularına seslendi.

Kadıköy’de golsüz tamamlanan Beşiktaş derbisi sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, soyunma odasında üzgün olan futbolcularını “Başınız öne eğilmesin, iyi mücadele ettiniz” diyerek teselli etti. Öğrencilerine, “Galibiyet için çok çabaladınız, oyun disiplininden hiç kopmadınız” dedi. Hollandalı çalıştırıcı, “Farkındayım, bu hak ettiğiniz skor değil ama sonuçta kaybetmedik” şeklinde konuştu.

Beşiktaş derbisindeki mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularını kutlayan tecrübeli teknik adam, “Güçlü bir takımız, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Galibiyet için son ana kadar çabaladınız. Her maçı kazanmak için aynı bu isteği sahaya yansıtmalı ve seri galibiyetlerle yolumuza devam etmeliyiz. Eğer böyle yaparsak sonunda da kimin lider olacağını göreceğiz. Ligi biz şampiyon bitireceğiz” dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Feyenoord ile çok önemli bir maça çıkacaklarını öğrencilerine anlatan Advocaat, “Beşiktaş maçını unutmanın zamanı geldi. Önümüzde Feyenoord ile oynayacağımız ve telafisi olmayan bir karşılaşma var. Tüm konsantrasyonumuzu bu maça çevirmeliyiz. Gruptan çıkacak bir sonuç elde edersekhem camiamıza hem de Türkiye'ye büyük sevinç yaşatırız” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler