SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ne konuştu?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Mehmet Topal'ı kastederek, "Fenerbahçe'den bize gelmek isteyen başka oyuncu da vardı" sözlerinin ardından, Gökhan Gönül'ün de eski takım arkadaşını eleştirdiği haberleri, gece yarısı telefon trafiğine yol açtı.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi de, sonrası da futbol kadar konuşulan konu Gökhan Gönül'dü. Eski F.Bahçeli futbolcunun, Kadıköy'e gelip gelmeyeceği ile başlayan tartışma, Beşiktaş formasıyla çıktığı sahada gördüğü şiddetli tepki ile devam etti. Ancak bu kez işin içine bir F.Bahçeli futbolcu, Mehmet Topal da karıştı veya karıştırıldı.

Maç sonrası Gökhan Gönül'e seyircinin gösterdiği tepkinin sorulduğu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Fenerbahçe'den bize gelmek isteyen başka oyuncu da vardı. Gelmedi. Şimdi onu alkışlıyorlar. Gelmiş olsaydı, ona da küfür edilecek miydi" dedi.

[Mehmet Topal'ın menajerinden Beşiktaş açıklaması](https://www.mynet.com/mehmet-topalin-menajerinden-besiktas-aciklamasi-104138-myspor)

HEM ŞAŞIRDI, HEM ÜZÜLDÜ

Şenol Güneş'in kastettiği oyuncunun Mehmet Topal olduğunu herkes biliyordu. Çünkü bu konu, transfer döneminde konuşulmuştu.

Bu sözlerin hemen ardından sosyal medyada Gökhan Gönül'e mal edilen bir konuşma dolaşmaya başladı. İddiaya göre, Gökhan Gönül, Mehmet Topal'ın sahada kendisine sahip çıkmadığını söylemiş ve sitem etmişti.

Maç sonrası hakkında söylenenler Mehmet Topal'ı şaşırtmış ve üzmüştü.

Yıllarca arkadaşlık yaptığı Gökhan Gönül'ün kendisiyle ilgili konuşup konuşmadığından emin olmak istedi. Arkadaşını aradı ve sordu:

[Aziz Yıldırım: 'Savaş başlayacak'](https://www.mynet.com/aziz-yildirim-savas-baslayacak-104150-myspor)

İKİ DEFA YALANLADI

- Gökhan, bu dolaşan söylentiler doğru mu? Benim için bir şeyler söylemişsin...
- Kesinlikle doğru değil. Ne senin için, ne başkası için bir şey söyledim. Konuşulanların hepsi uydurma.

İki arkadaş bir süre daha sohbet edip konuşmayı bitirdi. Gökhan, söylentilerin iyice yayıldığını görünce, medyadan birkaç isme mesaj atıp yalanlama yaptı. Dün sosyal medya hesabından mesaj da yazarak, hiçbir açıklamada bulunmadığını belirtti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler