SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi ilk hamle!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 13. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu derbi öncesinde son idmanı Can Bartu Tesisleri'nde takip ederek oyuncuların son durumunu yerinde izledi.

Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar.

Dar alanda pas organizasyonlarıyla süren antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı Lacivertliler, Can Bartu Tesislerinde kampa girdi.

Fenerbahçe'yi yalnız bırakmayan çok sayıda taraftar da tesislere gelerek, teknik heyet ve oyunculara destek verdi. Oyunculara baklava ikram eden taraftarlar, meşaleler yaktı ve uzun süre de tezahüratlarda bulundu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler