SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Moussa Sow'dan Beşiktaş itirafı

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Beşiktaş ile oynanacak dev maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Moussa Sow, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi LİG TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Sow, "Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor. Önemli bir derbiye çıkacağız. Çok iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Beşiktaş da çok iyi bir takım. Geçmiş sezondan bu yana performanslarını iyi bir şekilde sürdürmeyi başarmış bir takım izliyoruz. Bunu itiraf etmek lazım Beşiktaş'dan bahsederken. Ama son birkaç maça baktığımızda sezon başına kıyasla çok daha iyi bir durumdayız. Daha iyi bir form durumu yakaladık ve çok iyi bir karşılaşmanın izleyenleri beklediğini düşünüyoruz. 3 puana ihtiyacımız var. Umarım şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli olacak bu 3 puanı almayı başarırız" dedi.

Kişisel hedefi sorulan Senegalli oyuncu, "Kişisel olarak değerlendirecek olursam özellikle son dönemde kendimi çok iyi hissediyorum. İyi bir ritim yakaladım. Kendimi son dönemde çok iyi hissediyorum. Belki en başta zamana ihtiyacımız oldu bu tempoya ulaşabilmek için. Ama şu anda çok çok iyi olduğumu söyleyebilirim. Son karşılaşmada 3 gol attım. Bundan dolayı tabii ki mutluyum. Ama o tabi geçmişte kaldı. O sayfayı ben çevirdim şu anda. Tamamen Beşiktaş maçına konstantre olmuş durumdayım. Takım halinde iyi durumdayız. Umarım ben de her zamanki Beşiktaş karşılaşmalarında olduğu gibi takımıma bu maçta da elimden gelen en büyük katkıyı verebilirim. Belki bir asist olur belki bir gol olur, neden olmasın? Belki bir istatistikle de katkı sağlayabilirim, çok güzel olur benim için" cevabını verdi.

"HER KARŞILAŞMADA ARTI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM"

Demba Ba'nın Beşiktaş'ta oynamış olmasının da kendisi için motivasyon kaynağı olduğunu kaydeden yıldız golcü, "Bunların dışında en önemlisi Fenerbahçe'nin kazanması. Kadıköy'de oynuyoruz, galibiyete gerçekten ihtiyacımız var. Sahaya çıktığım her karşılaşmada takımıma bir artı sağlamayı hedefliyorum. Her şeyden önce kafamda bu var. Ben bir forvet oyuncusuyum. Forvet oyuncusunun da yapması gereken iş gol atmaktır. En iyi sağlabileceğimiz artı, gol atmak şeklinde olabilir. Beşiktaş'ta 2 yıl önce arkadaşım Demba Ba da forma giydi. Onun orada forma giymiş olması da benim daha motive ediyor. Mutluyum Beşiktaş'a karşı her maçta forma giydiğim için. Beşiktaş beğendiğim bir takım ve onlara karşı oynamaktan keyif alıyorum. Seyircimizin Galatasaray maçında oluşturduğu atmosfer muhteşemdi. O ambiansın aynısını hatta daha iyisini yapmalarını bekliyorum. Daha iyisi niye olmasın? Galatasaray'a karşı müthiş bir ambians oluşturdular" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler