SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman? Fenerbahçe-Galatasaray maçı biletleri son durum

Fenerbahçe ile Galatasaray 20 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de Kadıköy'de Ülker Stadı'nda karşılaşacak. Karşılaşmayı Lig Tv naklen yayınlayacak.

Türkiye bu derbiyi bekliyor. Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ancak son 3 lig maçını kazanarak çıkışa geçen Fenerbahçe son 3 lig maçında sadece 1 galibiyeti olan Galatasaray'ı konuk edecek. 20 Kasım Pazr akşamı oynanacak dev karşılaşmayı Lig TV naklen yayınlayacak

İŞTE EKSİKLER

Ev sahibi Fenerbahçe'de Mehmet Topal cezası nedeniyle fotma giyemecek. Son haftaların formda ismi Lens ise milli maçta sakatlandığından dolayı ilk derbisini kaçıracak. Van Persie ise son ligi maçında (Akhisar) göz kapağı yırtıldığı için 1 hafta dinlendirildi. Hollandalı golcünün Galatasaray maçında forma giymesi bekleniyor. Fernandao ise iyileşti ve takımla antrenmanlara çıkıyor.

Konuk Galatasaray'd aise Muslera tek antrenmanla Fenerbahçe maçına çıkacak. 11 Kasım Ekvador, 16 Kasım'da ise Şili ile deplasmana çıkacak Uruguaylı kaleci tek antrenmanla Fenerbahçe maçına çıkacak. Başakşehir maçında cezası sona eren Tolga Ciğerci, Fenerbahçe karşılaşmasında 11'de başlayacak. Sigthorsson'un ise sakatlığı sürüyor. Sakatlıktan kurtulan Serdar Aziz ise derbiye 11'de başlayabilir.

BİLETLER BİTTİ

Fenerbahçe Galatasaray maçı biletlerine büyük ilgi.. Sarı-Lacivertlilerin, önce kongre üyeleri sonra taraftar kart en son ise genel satışa sunduğu biletler tükendi. Konuk Galatasaray taraftarına sunulan 2 bin civarında bilet ise 7 dakikada bitti. Dev maçta sezonun en fazla seyircisi olması bekleniyor.

www.passo.com.tr'den Galatasaray taraftarına satılan biletlerin tamamı bir kaç dakikada tükendi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar bu maç için bilet devri yapamayacak. Galatasaray taraftarı Kadıköy'e TT Arena'dan otobüslerle toplu bir şekilde götürülecek.

RIEKERINK: 17 YILA TAKILMAYIN

Fenerbahçe camiasında herkes Ülker Stadı'ndaki 17 yıllık yenilmezlik serisini konuşurken Galatasaray'da ise farklı bir motivasyonu var. 2013'te oynanan Süper Kupa finali zaferi sonrasında Fenerbahçe'nin derbi üstünlüğü sona erdi. O tarihten sonra oynanan 7 maçta Galatasaray sadece bir kez kaybetti. Geride kalan 6 maçın 3'ünü kazandı. 3'ünde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Son 3 maçın 2'si berabere biterken 1 tanesini de Galatasaray kazandı. Bu sonuçlardan yola çıkan Riekerink, "17 yıla takılmayın; son dönemde üstünlüğümüz ortada... Bu çıkışı Kadıköy'de galibiyetle taçlandırmalıyız" ifadesini kullandı..

FERNANDAO FORMA BEKLİYOR

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, zor karşılaşma öncesinde teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda hazır olduğunu söyledi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, kendilerini çok büyük bir maçın beklediğini ve çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini aktardı.

İyi bir karşılaşma çıkaracaklarına inandıklarını belirten Fernandao, "Futbolseverler iki büyük takımın karşılaşmasını izleyecek. Biz çalışmalarımıza iyi bir şekilde devam ediyoruz. Hazırlıklarımızı bu şekilde sürdüreceğiz. Kendi adımıza iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum. İyi bir tedavi süreci geçirdim ve artık takımla çalışıyorum. Her gün çalışarak takımımla aramdaki farkı kapatmaya gayret gösteriyorum. Eğer hocamız beni hesapları içerisine dahil etmek isterse ben artık hazırım." ifadelerini kullandı.

İDDAA ORANLARI AÇIKLANDI

Süper Lig'de 11. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu önemli maçın İddaa oranları da belli olurken, son 16 yılda kendi sahasında Galatasaray'a kaybetmeyen Fenerbahçe, yine bu maçın favorisi konumunda...

İddaa Risk Yönetimi belirlediği oranlarla Fenerbahçe'yi büyük favori gösterdi. Sarı-Lacivertliler'in galibiyetine verilen oran 1,60 olurken, beraberliğe 3,40, Galatasaray galibiyetine ise 3,50 oran açıldı. Zorlu 90 dakikanın üst oranı 1.45, alt oranı ise 1.95.

Dev maç öncesi Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkı ise 2'ye inmiş durumda. Konuk ekip 20 puanla Süper Lig'de üçüncü sırada yer alıyor. 18 puanlı Fenerbahçe ise 5. sırada..

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı kendi evinde 16 yıldır mağlup olmuyor. İki ekip arasında oynanan son dört karşılaşma üç gol altı tamamlandı.

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde 3 maçtır kaybetmiyor, toplamda 3 maçtır kazanıyor, toplamda 7 maçtır kaybetmiyor. Galatasaray ise deplasmanda 5 maçtır kaybetmiyor.
Fenerbahçe, oynadığı son beş karşılaşmanın dördünde galip gelmeyi başarırken, Galatasaray son beş maçın ikisinde mağlup olmuştur.

Fenerbahçe son beş karşılaşmada 12 kez fileleri havalandırırken, Galatasaray son beş karşılaşmada 8 kez topu ağlarla buluşturmuştur.

Ev sahibi Fenerbahçe son beş karşılaşmada altı kez topu kalesinde görürken, Galatasaray'da bu sayı beş olarka kaydedilmiştir.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler