SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'ye Robin van Persie piyangosu

Fenerbahçe’de maliyeti en yüksek oyuncu olan Robin Van Persie için başta Beijing Guan olmak üzere Çin takımları atağa geçti. Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe büyük bir mali yükten kurtulacak. Sarı-Lacivertli yönetim yıllık 4.9 milyon Euro garanti ücreti olan Hollandalı yıldız için düşük bir bonservis ücretine razı olacak.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olduğunda adeta yer yerinden oynayan Robin Van Persie, aradan geçen zamana rağmen sakatlık sebebiyle beklenen performansı bir türlü sergileyememişti. Düşük performansının yanında yıllık 4.9 milyon Euro garanti ücreti olan maç başılarla birlikte yıllık maliyeti 6 milyona yaklaşan RVP, Fenerbahçe için ciddi bir mali yük oluşturuyordu. Ancak Çin piyasasından gelen teklifler Fenerbahçe yönetiminin yüzünü güldürdü. Başta Burak Yılmaz'ın takımı Beijng Guan ve Jiangsu Suning olmak üzere birçok Çin kulübünün Van Persie ile ilgilendiği ve menajeri ile Fenerbahçe Kulübü ile temasa geçtiği ifade edildi edildi.

AYAĞA KADAR GELEN FIRSAT KAÇIRILMAYACAK

RVP'nin yıllık maliyetinin yükünün sırtından atmak isteyen Fener yönetimi, bunun karşılığında çok fazla olmayan bir bonservis ücretine de razı olacak. Sarı-Lacivertli yönetim, sezon başında İngiltere Premier Lig'den gelen teklifleri geri çevirmiş ve bunun için kamuoyundan tepki almıştı! Fener yönetimi bu kez ayağına kadar gelen fırsatı kaçırmayarak, RVP'yi bonservisiyle satmayı planlıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler