SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Emre Belözoğlu itirafı

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor maçını değerlendiren NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin en büyük eksikliğinin Emre Belözoğlu olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Emenike kaleciyi gözleriyle kandırdı"

"Geçtiğimiz 7 haftaya baktığımız zaman 2 takım açısından da gol ve dolu dolu pozisyon beklemek oldukça zordu. Konyaspor takımı çok kompakt bir takım. Duran top beklenen bir maçtı. Meha ile Bajic değişikliği oyunun dengesini değiştirebilirdi. Konyaspor bu kadro ile fazla skor yapamaz. Penaltıyı Van Persie'nin kullanmasını bekliyordum. Emenike'nin kullanması sürpriz oldu. Emenike sadece ayak bileğiyle değil, gözleriyle kaleciyi kandırdı."

"Emre Belözoğlu gibisi yok"

"Fenerbahçe'nin bu sezon en büyük eksiği, solak orta sahası yok. Emre Belözoğlu gibi. Çok iyi bir sol içti. Aykut Kocaman kronometre ile planını muazzam uygulayan bir hoca. Alt'a üst'e ne vermiş diye baksınlar. Muhtemelen alt'a daha düşük oran vermişlerdir. Maçtan önce ne bekleniyorsa o çıktı ortaya. Oyun sürpriz değil."

"Fenerbahçe geçen seneki Galatasaray'ın durumuna düşer"

"Fenerbahçe'nin aldığı 3 puan moral olarak önemli. Hala zirvenin 8 puan gerisinde. Oyunsal anlamda ışık yok ama bundan daha değerlisini bulamazdı. Fenerbahçe'nin seri yapması lazım. Seri yapamazsa, geçen seneki Galatasaray'ın durumuna düşer. Fenerbahçe vasat oynayarak, iyi mücadele ederek, rakibe de pozisyon vermeyerek Konyaspor'u yendi. Tabi değerli olması için seri yapman lazım. Fenerbahçe dönüyor demek aldatıcı olur."

"Sosa, Fenerbahçe'ye gelirse %100 faydalı olur"

"Jose Sosa olayını bilmiyorum ama, Fenerbahçe'ye gelirse %100 faydalı olur. Ali Koç konusunda ise, bana sorsalardı, keşke Ali Koç bu açıklamayı şimdi yapmasın derdim."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler