SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Koç'tan başkanlık açıklaması

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ali Koç, 2018 Mayıs ayında şartlar ne olursa olsun başkanlığa aday olacağını 1907 Fenerbahçe Derneği toplantısında açıkladı.

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Kurucusu olduğu 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nde konuşan ünlü iş adamı Ali Koç, bir sonraki kongrede Fenerbahçe’ye başkan adayı olacağını açıkladı.

Dernekteki toplantıda Ali Koç, “Basından duymayın benden duyun, kongrede başkanlığa adayım” diye konuştu. Fenerbahçe başkanlığı adaylığına adaylığını açıklayan Koç’un bu kararı büyük alkış topladı.

Ali Koç, "2018 yılının mayıs ayındaki kongrede şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe Başkan adaylığını düşünüyorum" dedi. Koç, sözlerine şöyle devam etti: "Yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım, ancak kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz. Ben sözümün arkasındayım, son seçimde dediğim gibi tekrar şu sözü verebilirim; başkan adayı olmayı düşünüyorum."

1907 İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nde Arsenal kulübü eski başkanı David Dein’in de konuşmacı olarak katıldığı konferansta söz alan Ali Koç, gelecek kongrede başkanlığa aday olduğunu belirtti. Adaylığını Fenerbahçeliler’in kendisinden duymasını arzuladığını kaydeden Koç’un sözleri, büyük alkış topladı.

Son kongredeki başkan adaylarından Hulusi Belgü'nün twitter üzerinden Ali Koç'un aday olduğunu açıkladı.

İşte o açıklama:

Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklamasının ardından spor yorumcusu Ahmet Çakar şu gönderiyi paylaştı:


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler