SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Ali Koç'a baskı artıyor: 'Zamanı gelmedi mi'

Sezona istikrarsız başlangıç yapan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'a tepkiler gittikçe artıyor. Camia ve taraftarın gözü Ali Koç'ta..

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a dün gece 4-1 mağlup olan Fenerbahçe'de kazan kaynamaya başladı. Kulübün önde gelen isimleri başkanlık için en güçlü aday olan Ali Koç'un artık devreye girmesi yönünde görüş bildiriyor.

['UEFA hakkımızı yedi'](https://www.mynet.com/uefa-hakkimizi-yedi-102200-myspor)

Eski başkanlardan Ali Şen, Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Ali Şen, A Spor'a yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarıdır. Yıllardır böyle olmuştur. Bu taraftar neden başkanına ve takımına aşıkken terkeder stadı? Eğlenmeye geliyor ama sıkıntıya ortak olmuyor. Taraftarlar mutlu değil. Aziz Yıldırım 18 yıldır bu işi yapıyor. Aziz Yıldırım zeki bir insan, kurnaz bir insan. İşler kötü gidince başkanın yanında olmak lazım. Ben hep yanında oldum. Ancak taraftarın inanabileceği, arkasından gidebileceği bir isim lazım. Bir kişinin taraftarın önüne çıkması lazım. Ali Koç'un yönetime talip olması lazım. Herkes onu seviyor. Tribünlerin boşluğu böyle bir adımla giderilir. Aziz Yıldırım'ın da buna onay vermesi lazım'' dedi.

[Robin van Persie Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!](https://www.mynet.com/robin-van-persie-fenerbahce-taraftarini-cildirtti-102192-myspor)

Fenerbahçe'yi çok yakından takip eden yazarlardan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Manchester United'a 4-1 yenildiği maçı değerlendirirken Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu. Demirkol, Aziz Yıldırım için Bitti artık bu iş, koptu derken, "Tüm Fenerbahçeliler arasında seçim yapılsa Ali Koç yüzde 99 oy alır" dedi.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı Manchester United maçı sonrası soluğu Koç holding binası önünde aldı. Taraftarlar bina girişine 'Zamanı gelmedi mi?' şeklinde pankart astı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler