SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho: 'Fenerbahçe'nin avantajı var'

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup eden Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Fenerbahçe'yi 4-1 yenen Manchester United'ta menajer Jose Mourinho kısa bir değerlendirme yaptı.

Portekizli menajer Fenerbahçe'nin defansif olarak iyi bir plana sahip olduğunu söylerken, ilk golün kilidi açtığını dile getirdi.

Jose Mourinho karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Fenerbahçe iyi bir defansif planla geldi. 2 stoperinin fizik olarak da güçlü olduğunu biliyorduk ama ilk golü attıktan sonra oyun bizim için açıldı. Sonrasında da devamı geldi" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜR AVANTAJI VAR"

Fenerbahçe'nin grupta avantajlı olduğunu söyleyen Mourinho, "Zorya da sadece 1 puana sahip ama onlar da güzel maçlar oynayabilir. Grupta hiçbir şey garanti değil. Fenerbahçe ile 1 maçımız daha olacak. Fenerbahçe evinde 2 maç oynayacak. Dolayısyla Fenerbahçe'nin fikstür avantajı var" ifadelerini kullandı.

Mourino son olarak "Fenerbahçe'den önce Chelsea ve Manchester City ile oynayacağız. Dolayısıyla çok sayıda düşüneceğimiz maç var. Onlardan sonra Fenerbahçe'yi düşüneceğiz" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler