SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amanda Cerny, Fenerbahçe formasıyla poz verdi

Bir Türkle internet üzerinden yaptığı yazışmalar sonrasında ülkemizde fenomen haline gelen Amerikalı manken Amanda Cerny'den Fenerbahçe formalı paylaşım yaptı.

Daha sonradan sahte bir hesap olduğu anlaşılan ve milyonların ‘Yozgatlı Dayı’ olarak tanıdığı bir hesapla yazışan ve hesaptaki kişiye evlilik teklifinde bulunan Amerikalı manken Amanda Cerny bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Yaptığı paylaşımlarla kısa sürede özellikle erkek takipçilerinin gönlünü kazanan Amanda geride bıraktığımız hafta balkonuna Türk bayrağı asarken çekilmiş karelerini paylaşmıştı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’Yİ BİRBİRİNE DÜŞÜRECEK

Türkiye’ye dair paylaşımlar yapmaya devam eden Amanda Cerny’nin geride bıraktığımız günlerde Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray’ın deplasmanda oynacağı Gençlerbirliği maçı öncesi yaptığı küfürlü paylaşım çok dikkat çekmişti. Fitness uzmanı ve manken Amanda Cerny, twitter hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı kulübe küfür etmiş, Galatasaray için “Ananın a… Galatasaray” yazmıştı.

Galatasaraylı taraftarların tepki gösterdiği ünlü mankenin hesabının hacklenme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edilirken, Fenerbahçeli taraftarların da Cerny’nin bu paylaşımını beğendiği görüldü. Bu paylaşımdan sadece birkaç gün sonra güzel model bu defa Fenerbahçe formalı bir fotoğrafını hesabından paylaştı. Fenerbahçe’yi seviyorum notuyla paylaşılan kare kısa sürede 400 bini aşkın beğeni almış.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler