SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lens'ten Manchester United açıklaması

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, Manchester United karşılaşması öncesi itiraflarda bulundu.

"Evet, dünya çapında yıldızlara ve hocalara sahipler ancak Premier Lig’i izleyen herkes bu takımın yenilmez olmadığını görebilir. Ben oynayamayacağım ama arkadaşlarım sonuna kadar savaşacaklar ve İngiltere’den puanla dönecekler"

Fenerbahçe'nin transferin son günü Sunderland'tan kiraladığı Jeremain Lens, sadece 4 maçta forma giymesine rağmen ortaya koyduğu futbolla taraftarın sevgilisi oldu. Feyenoord maçında sakatlanan ve o günden bu yana takımdan ayrı kalan Hollandalı yıldız, yarın Manchester United karşılaşmasında da takımdaki yerini alamayacak.

Hollandalı futbolcu takımdaki son durumu ve Manchester United sınavını değerlendirdi.

İşte Lens'in açıklamaları:

SONUÇLAR KÖTÜ AMA DÜZELECEK

Ligde iyi gitmiyoruz. Bu durum futbolcular olarak en çok bizi üzüyor. Ama karamsarlığa yer yok. Önümüzde daha çok maç var. Taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmamalı. Bu takım başarısız sonuçlar alıyor ama en kısa zamanda her şeyin düzeleceğine inanıyoruz. Bunu taraftarlarımızla birlikte başaracağız.

ŞANSA DA İHTİYACIMIZ OLACAK

Manchester maçında sakatlığım nedeniyle forma giyemeyeceğim için üzgünüm. Evet, Manchester çok zor rakip, dünya çapında yıldızları ve hocaları var ama bu sezon Premier Ligi izleyen herkes bu takımın yenilmez olmadığını görebilir. Arkadaşlarım sahada son dakikaya kadar savaşır ve tabii ki şans da yardımcımız olursa İngiltere'den puanlarla dönebiliriz.

SEVİLMEK BENİ MUTLU EDİYOR

Fenerbahçe ile sözleşmem bir yıllık. Gelecek sezon ne olur bilemiyorum. Kendi adıma kalmayı çok isterim ama bu biraz da iki kulübün vereceği bir karar. Ancak şunu çok rahat söyleyebilirim ki burada ne kadar çok sevildiğimi görebiliyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Ben iyi oynarsam Fenerbahçe beni önümüzdeki sezon da isteyecektir. Ben de kalmak için elimden geleni yapacağım.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler