SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe çözümü buldu: Sportif direktör

Fenerbahçe'de kötü sonuçlar, arkadaşlık sıkıntısı ve özgüven eksikliği sonrası çözüm bulundu. Sportif direktör bulmak için harekete geçildi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Ülker Stadyumu'nda 1-1 berabere kalan ve oynadığı kötü futbolla da taraftarlarının tepkisini çeken Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Dick Advocaat ile bir toplantı gerçekleştirdi ve takımdaki sorunlar masaya yatırıldı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat, Aziz Yıldırım'a "Takımda arkadaşlık sıkıntısı var. Bir türlü takım olamıyoruz. Özgüven eksikliği de var" şeklinde ifadeler kullanınca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yönetici arkardaşlarına sportif direktör konusunu gündeme getirdiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin 1 numarası Aziz Yıldırım'ın takımın başına sportif direktör getirmeye sıcak baktağı belirtilirken adayların da belli olduğu ve bunların camiaya yakın isimler olduğu gelen haberler arasında.

ŞİMDİLİK 3 ADAY VAR AMA...

Fenerbahçe'nin sportif direktör adaylarının Ümit Özat, Bülent Uygun ve Roberto Carlos olduğu Başkan Aziz Yıldırım'ın başka görüşlere de açık olduğu ancak gündeme olan isimlerin bu üçü olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sportif direktör meselesini 1 hafta içinde yönetimle birlikte çözüme bağlayacağı da iddia ediliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler