SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçeli taraftarlar Beyaz TV'yi protesto etti

Fenerbahçe taraftarı bir grup, bir televizyon kanalındaki spor programındaki sözleri nedeniyle yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya programın yayınlandığı kanalın önünde protesto gösterisi yaptı.

Kanalın Beşiktaş'taki binası önünde meşale yakıp, fişek patlatan taraftar grubu, Rasim Ozan Kütahyalı aleyhinde slogan attıktan sonra bina önünden ayrıldı.

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından, bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri, sarı-lacivetli taraftarları kızdırdı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup Fenerbahçe taraftarı, Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etmek amacıyla Mecidiyeköy'de bir araya geldi.

Buradan kanalın Fulya'daki binasının önüne yürüyen grup, programın yayın saati olan 23:00'da protesto gösterisine başladı. Ellerindeki meşaleleri yakan grup üyeleri, fişek patlatıp, Rasim Ozan Kütahyalı aleyhinde sloganlar attı.

Polisin binaya yaklaşmalarına izin vermediği grup üyeleri, bir süre daha slogan attıktan sonra dağıldı. Taraftar grubunun ayrılmasının ardından, polis ekipleri kanal binası önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler