SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

işte Ozan Tufan'daki değişimin sırrı

Performansı her geçen hafta yükselen Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, diyetisyen eşliğinde fazla kilolarından kurtulunca kalitesini göstermeye başladı. Advocaat'ın orta sahada özgürlük verdiği milli oyuncu fizik kapasitesiyle birlikte özgüvenini de artırdı.

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ozan Tufan beklenen performansı sonunda göstermeye başladı.

Dick Advocaat göreve geldikten sonra daha özgür oynamaya başlayan genç futbolcu, fiziksel açıdan da büyük bir değişim gösterdi. Genellikle tesislerde kalan ve takım çalışması sonrası özel antrenmanlar yaparak kendini geliştiren Ozan Tufan, yemeklerine de çok dikkat ediyor.

['Pes etme Robin van Persie'](https://www.mynet.com/pes-etme-robin-van-persie-101407-myspor)

Diyetisyen eşliğinde alması gereken gıdaları tüketen futbolcu doğru beslenme ve çalışma ile fazla kilolarından kurtuldu. Ozan Tufan'ın geçen sezona göre tam 5 kilo zayıfladığı ortaya çıktı. Advocaat'tan aldığı özgürlük ile daha çok inisiyatif kullanan yıldız futbolcunun ideal kilosuna da ulaşması, fizik kapasitesini ve performansını ciddi biçimde arttırdı.

TARAFTARLA DA BARIŞTI

Kısa sürede Hollandalı teknik adamın vazgeçilmezi olan Ozan Tufan, iç sahada yaşadığı tedirginliği de üzerinden attı. Yetenekli futbolcu top kayıpları ve benzer hatalar sebebiyle geçen sezon birkaç kez taraftar tepkisi ile karşılaşmıştı. Gaziantepspor ve Feyenoord maçlarındaki performansıyla bu durumu tersine çeviren Ozan Tufan, tribünlerin desteğini almayı başarmıştı.

FARK ORTADA

Ozan Tufan geçen sezon 45 resmi maçta sadece 1 gol atarken, 2 kez de asist yapmıştı. Dick Advocaat'la birlikte performansı katlanan milli yıldız şimdiden 11 maçta 2 gol, 1 asiste imza attı. Ozan Tufan, Teknik Direktör Dick Advocaat'ın en güvendiği oyuncular arasında yer alıyor. Hollandalı hoca, Ozan Tufan'a Zorya deplasmanı hariç tüm maçlarda ilk 11'de forma verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler