SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho'dan Fenerbahçe açıklaması

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Zorya'yı 1-0 mağlup eden Manchester United'ta menajer Jose Mourinho, fikstürden şikayet etti ve Liverpool maçından 3 gün sonra Fenerbahçe ile oynamanın zor olacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Old Trafford'da, Ukrayna ekibi Zorya'yı 1-0 mağlup eden Premier Lig ekibi Manchester United'da menajer Jose Mourinho, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'de 17 Ekim tarihinde Liverpool ile karşılaşacak olan Manchester United, 3 gün sonrası 20 Ekim'de ise evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

"LIVERPOOL, FENERBAHÇE, İKİ GÜÇLÜ EKİPLE OYNAYACAĞIZ"

Zorlu fikstürden yakınan Jose Mourinho, "Liverpool maçını cumartesi veya pazar günü oynayabilirdik ancak pazartesi oynayacağız. Çok iyi bir durum olmayacak çünkü Pazartesi Liverpool'dan sonra Perşembe Fenerbahçe maçı var, iki güçlü ekiple oynayacağız." şeklinde konuştu.sporx

"LIVERPOOL-FENERBAHÇE FİKSTÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMEK İMKANSIZ"

Liverpool'un 3 gün sonrasında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını vurgulayan Portekizli menajer, "Avrupa Ligi'nde üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Bu çok uzun bir yol. Liverpool maçından 3 gün sonra iyi bir takım olan Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu durumu değiştirmek maalesef imkansız" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler