SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat: 'Daha fazla gol atabilirdik'

Fenerbahçe teknik patronu Dick Advocaat, 1-0 kazanılan Feyenoord maçını yorumladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Advocaat'ın maç sonu açıklamaları şöyle;

Saha içerisindeki mücadelemiz son derece iyiydi. Feyenoord'un iyi oynayacağını biliyorduk. Onlara fırsat tanımadık. İkili mücadeleleri iyi oynadık. Zaten ikili mücadeleleri iyi yaparsak büyük avantaj yakalamış oluyorsunuz. Maalesef bugün 1 gol bulduk. Daha fazla gol atabilirdik.

Kazanmayı istemek ve sert oynamak futbolun içerisinde var. İki takım da kazanmak istedi. Sert maçın üstesinden hakem geldi.

Emmanuel Emenike'nin maç sonu açıklamaları:

"Hem kendi, hem takım performansı için tanrıya şükrediyorum. Biz burada bireysel değil, takım olarak mücadele ediyoruz. Bu performansımızın sürmesini istiyorum, çünkü böyle devam etmemiz gerekiyor.

Bence hala istediğimiz seviyede değiliz, ancak oraya doğru çıkışımız sürüyor. Sezon daha yeni başladı. Başka bir hocayla giriş yapmıştık, o nedenle hala zamana ihtiyacımız var. Uyum sürecini yavaş yavaş aşıyoruz ama istediğimiz seviye için biraz daha zamana ihtiyacımız var."

Volkan Demirel'in maç sonu açıklamaları:

“Gol yemeden bitmesi benim adıma sevindirici oldu. Ben 3 gol yesem de arkadaşlarım 4 gol atarsa benden mutlusu olmaz. Avrupa’nın en formda takımını yendik. Yenilgileri yoktu. Hocamız iyi taktik verdi. Onların değil, bizim yaptıklarımızın önemli olacağını söylemiştim. Bu galibiyet inşallah bizi takım olma yolunda bir üst kademeye taşıyacaktır.

Hocamız yeni ve oturtmak istediği bir sistem var. Bu sürede ne kadar galibiyet alırsak yolumuza o kadar iyi devam edeceğimizi biliyordum.“

Jeremain Lens'in maç sonu açıklamaları:

Feyenoord karşısında gecenin yıldızlarından birisi olan Jeremain Lens, Fenerbahçe'nin harika bir takım olduğunu söyledi. Hollandalı yıldızın maçın ardından yaptığı açıklama şu şekilde: "Fenerbahçe harika bir takım. Bu galibiyetle Avrupa'nın büyük takımlarıdan biri olduğumuzu gösterdik. Manchester United'ı neden yenmeyelim? Herkesi yenebiliriz, yeter ki %100'ümüzü verelim ve kazanmaya odaklanalım. Tek eksiğimiz gol atamıyoruz, yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirip, daha çok gol atmalıyız" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler