SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dirk Kuyt: 'Gol atarsam sevineceğim'

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Feyenoord'da Dirk Kuyt maç öncesi basın toplantısında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Feyenoord'da Fenerbahçeli eski oyuncu Dirk Kuyt maç öncesi basın toplantısında konuıştu.

İstanbul'a geri dönmekle ilgili konuşan Kuyt; "Sadece ben değil ailem de burada. 1 yıl sonra ilk kez geldik İstanbul'a. Çocuklar ve eşim de geldi. Onlar için de muhteşe bir duygu. Çok şeyi özledik. Ailem de özledi İstanbul ve Fenerbahçe'yi. Çok güzel anılar geçirdik burada. Hep bende kalacak." dedi.

"ÇOK ZOR BİR MAÇ SİZİ BEKLİYOR"

Fenerbahçe futbol takımı ile ilgili konuşan tecrübeli futbolcu; "Fenerbahçe'ye çıktığı yeni yolda başarılar diliyorum. Yeni bir teknik direktörleri var. Başarı uzun zaman alabilir ama futbolda bu zamanı vermiyorlar. Hollanda'da maçları takip etmeye çalışıyorum ama kolay olmuyor. Kulüpte görüştüğüm arkadaşlarım var. Hepsine başarılar diliyorum ama yarın sizi çok zor bir maç bekliyor." sözlerini kullandı.

VAN PERSIE YORUMU

Fenerbahçe tarihindeki Hollandalı oyuncuların başarılı olduğu ancak bu durumun Van Persie'ye yansımadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Kuyt; "Van Persie hocadan iyi destek ve güven alabilirse elinden geleni yapacaktır. Dick Advocaat Van Persie'ye iyi gelecektir. RvP fit değildi. Hoca ona çok şans vermedi ama rakamları onun iyi oynadığını gösterir. Dick Advocaat onun için iyi olacaktır." dedi.

"FENERBAHÇE'YE GOL ATARSAM..."

Gol atması halinde sevinip sevinmeyeceği yönündeki soruya Kuyt; "Benim nasıl bir oyuncu olduğumu 3 sene içinde gördünüz. Her şeyimi verdim. Yarın aynı şeyi Feyenoord için yapacağım. Gol atarsam sevineceğim ama bunu saygı çerçevesi içinde yapacağım. Beni 3 yıl boyunca destekleyen ve hala arkamda olan taraftarlara saygım var." yanıtını verdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler