SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hooijdonk'un favorisi Feyenoord

Hem Fenerbahçe hem de Feyenoord formaları giyen Pierre van Hooijdonk, iki takım arasında oynanacak maçtaki favorisini açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe-Feyenoord maçı öncesi iki takımın da formasını giymiş olan Pierre van Hooijdonk'tan yorum geldi.

Hollandalı futbol adamı iki takımın da performansını değerlendirirken, Feyenoord'un bir adım önde olduğunu söyledi. "İki takımın da kalbimdeki yeri ayrı" diyen Hooijdonk, "Feyenoord'un Fenerbahçe'ye karşı ciddi bir şansı olduğunu düşünüyorum. Feyenoord, Manchster United ve PSV'ye karşı oynadığı gibi oynarsa başarılı olacaktır." şeklinde yorumda bulundu.

FENERBAHÇE HÜCUM OYNAYACAKTIR

Hooijdonk, Fenerbahçe'nin ilk maçtaki beklenmedik puan kaybı nedeniyle Feyenoord'a karşı 'hücum' oynayacağını iddia ederken oldukça çekişmeli bir maç izleneceğini vurguladı.

46 yaşındaki Van Hooijdonk, 2003 yılında Feyenoord'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve sarı lacivertli taraftarların en sevdiği oyuncular arasına girmişti. Daha sonra NAC Breda'ya giden PvH, 2007 yılında Feyenoord forması ile futbolculuğu bırakmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler