SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uslu: 'Galatasaray haksız puan aldı'

Fenerbahçe'nin basın sözcüsü Mahmut Uslu, Fikret Orman'ın sözlerine yanıt verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, bir televizyon kanalında yayınlanan Telegol adlı programa çarpıcı açıklamalar yaptı. Uslu'nun "Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor" çıkışına, Kartal cephesinden yanıt gecikmezken, son olarak Başkan Fikret Orman, Galatasaray derbisi sonrası "Hakemleri Mahmut Uslu'ya sorun" dedi. Orman, "Sayemizde Fenerbahçe, Galatasaray ile dost oldu" çıkışı da yaparken, Uslu, cevap hakkını yine dün Telegol'de kullandı:

[Bal yapmayan arı](https://www.mynet.com/bal-yapmayan-ari-101148-myspor)

"YENİKAPI RUHUNA TERS"

"Şike sürecinde bizi yalnız bırakan Beşiktaş'ın konuşmaya hakkı yok. Fikret Orman benim sözlerime neden daha önce cevap veremedi? Beşiktaş'ın bize karşı olumsuz tavrı Yenikapı Ruhu'na zarar veriyor. 'Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor' sözümün arkasındayım. Hakem hataları hep Beşiktaş'ın lehine yapıldı." Mahmut Uslu, 5 yıl aradan sonra deplasman yasağının kalkmasını yorumlarken, Fatih Terim'e de Arda Turan konusunda göndermede bulundu:

['Salih artık kendine bakmalı'](https://www.mynet.com/salih-artik-kendine-bakmali-101146-myspor)

KARNINDAN KONUŞMA

"Biz herkesle saha dışında ebedi dost, saha içinde ezeli rakibiz. Beşiktaş ile Galatasaray'ın dostluğundan hiç şüphem yok! 'Sen şampiyon ol, ben kupayı alayım' diyenler tabii dost olacaklar. Karabükspor maçında Galatasaray haksız puan aldı. Fatih Terim de Arda Turan hakkında karnından konuşmasın, açık olsun. Galatasaray taraftarını biz de 20 Kasım'daki derbi için Kadıköy'e bekliyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler