SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Emenike'den eser yok

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, Dick Advocaat ile büyük bir değişime girdi. Küsen, kırılan Emenike gitti, sorumluluk alan güçlü bir futbolcu döndü.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Emenike, Advocaat ile farklı bir görüntüye kavuşup adeta yeni bir transfer gibi göründü. Antrenman sonrası ekstra son vuruş çalışmaları yapan, antrenmanların dışında da özel antrenörüyle çalışan Emenike, eski görüntüsünden uzak büyük bir değişime girdi.

AZİZ YILDIRIM DA MEMNUN

Nijeryalı golcü Emenike'nin sergilediği performans Başkan Aziz Yıldırım'ı oldukça mutlu etti. Aziz Yıldırım, yakın çevresine “Emenike böyle oynarsa bu sezon kimse tutamaz. Oldukça güçlü-kuvvetli, bu sene performansıyla F.Bahçe'ye büyük katkıda bulunacak” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM

Fener’in Slovak defans oyuncusuMartin Skrtel, sarı-lacivertli formayla şampiyonluk coşkusunu merak ediyor.Bağdat Caddesi'ndeki görüntüleri izleyen ve çok etkilenen Skrtel, “F.Bahçe formasıyla da şampiyonluk duygusunu yaşamayı çok istiyorum. Stoch ile konuşuyoruz. Yaşanan coşkudan bahsediyor, şampiyonluk kutlamalarının görüntülerini izledim. Ben de çok merak ediyorum” diye konuştu.

[Josef: 'Daha ofansif oynayacağım'](https://www.mynet.com/josef-daha-ofansif-oynayacagim-101084-myspor)

FERNANDAO’YU HIRS BASTI

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle takımdan uzak olan Fernandao, büyük bir hırsla tedavisini sürdürüyor. Avrupa Ligi kadrosu listesinde yer almadığı için morali bozulan ancak bunun etkisini üzerinden çabuk atan Fernandao yaşananların kendisini daha da hırslandırdığını belirtti. Brezilyalı golcü, “Yaşananlar beni daha fazla kamçıladı ve daha fazla hırslandım.Milli aradan sonra sahalara döneceğim” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler